14 / 05 / 2024

düzlem yapı yönetim kurulu üyesi Metin Ağma

düzlem yapı yönetim kurulu üyesi Metin Ağma

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma kimdir? Aynı zamanda inşaat mühendisi ve işletmeci olan Metin Ağma ne zamandan beri Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

20 maddede site yönetim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Site yönetim felsefesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Aidat toplamak için yeni yönetim planı şart mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İki parsel üzerine kurulu dört bloktan sitede daire aldım. Tüm site için yönetici ve denetçi seçildi. Yeni yönetim planı uygulanmadan aidata zam yapılıyor. Bunlar geçerli midir?' sorusunu yanıtladı.

15 maddede sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Yerel yönetim taslağına yeni düzenleme geliyor!

Yerel yönetim taslağına düzenleme getiriliyor. Yeni düzenlemede, yapılacak harcamalar, Kamu İhale Yasası kapsamında “doğrudan temin” yoluyla düzenlenecek... 

düzlem yapı yönetim kurulu üyesi Metin Ağma Haberi

düzlem yapı yönetim kurulu üyesi Metin Ağma

Metin Ağma kimdir?

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi, inşaat mühendisi ve işletmeci Metin Ağma, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


Metin Ağma..

1966 yılında Mardin’de doğdum. 1989 yılında Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden inşaat işletmeciliği üzerine 1 yıl önlisans yaptım.


1993 yılında abim ve babamla birlikte Mefaş İnşaat firmasını kurduk.

1995 yılında S. S. Boğaziçi İstinye Konut Yapı Kooperatifinin kabası bitmiş yarım kalan 900 dairesini  tamamladık.


Beylikdüzü bölgesindeki Yeşilkent Sitesi’nde ileride ortaklığını kuracağımız inşaat mühendisi, mimar ortaklarımızla ; dünya standartlarına uyumlu doğalgazlı alt yapısı, geniş bulvarları, merkezi uydu sistemi, bisiklet yolları, dinlenme alanları, kamelyaları, süs havuzları, tenis kortları, basketbol sahaları, açık- kapalı otoparkları ve oyun parkları ile deprem yönetmeliğine göre inşaatları tamamlanan  1000 civarında  dairenin anahtarlarını sahiplerine 2004...