20 / 05 / 2024

düzlemsel anten boyutu

düzlemsel anten boyutu

Şehirlerde anten kirliliğine son verecek buluşun görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Türksat'ın katma değerli hizmetler kapsamında tamamladığı "Düzlemsel Anten Projesi" sonucunda, eski tip ve çanak antenleri tarihe gömecek bir teknoloji geliştirildi.

Döviz almak mı, konut almak mı daha mantıklı?

Döviz yatırımlarını ulusal güvenlik boyutu da olan spekülatif bir alan olarak niteleyen İMSİAD Başkanı Andıç, vatandaşın gayrimenkul yatırımı tercih etmesi gerektiğini söyledi.

Çin, New York’un 5 katı büyüklüğünde anten inşa etti!

Çin gizli tuttuğu bir projeyle dünyanın en büyük antenini hayata geçirdi. Anten sayesinde bir denizaltı ile 100 metre derinlikte iletişim kurulabilecek.

Kentsel dönüşümün en çok sosyal boyutu atlanıyor!

‘Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu’ konulu yuvarlak masa toplantısı Kentsel Dönüşümün En Çok Sosyal Boyutu Atlanıyor tarafından düzenlendi. 

10 maddede site yönetimlerinin mali boyutu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin mali boyutu" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

8 maddede site yönetimlerinin hukuki boyutu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' site yönetimlerinin hukuki boyutu " konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Kentsel dönüşümde adalet ön planda tutulmalı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl üçüncüsü yapıldı. Kongrede 2016 yılı kentsel dönüşüm projeleri, kentsel dönüşümün finansal boyutu, alternatif finansman modelleri gibi birçok konu ele alındı.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm dünyaya tanıtılacak!

İstanbul Kadıköy’de kentsel dönüşümün ilk akla gelen bölgesi Fikirtepe’de süreç hızlanıyor. Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu “ Bölgedeki projelerin uluslararası bir boyutu var. Bölgeyi dünyaya tanıtacağız." dedi.

Gaziantep'te turizm ve ekonomik boyutu paneli düzenlendi!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan "Turizm ve Ekonomik Boyutu" adlı panel GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli Hönüsü Salonunda yapıldı.

Binalarda anten kirliliğinin önüne geçiliyor!

Şehirlerde anten kirliliğine son verecek buluşun görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Türksat'ın katma değerli hizmetler kapsamında tamamladığı "Düzlemsel Anten Projesi" sonucunda, eski tip ve çanak antenleri tarihe gömecek bir teknoloji geliştirildi..

Eski tip antenler tarihe karışıyor!

Şehirlerde anten kirliliğine son verecek buluşun görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Türksat'ın katma değerli hizmetler kapsamında tamamladığı "Düzlemsel Anten Projesi" sonucunda, eski tip ve çanak antenleri tarihe gömecek bir teknoloji geliştirildi.

Anten kirliliğine son veriliyor!

Özellikle Anadolu şehirlerinde ve varoşlarda göz eziyetine dönen anten kirliliğine son veriliyor. Türksat, 'Düzlemsel Anten Projesi'ni tamamladı. Yarım metre eninde ve boyunda bir anten ile yayınlar alınacak, çanaklar tarih olacak.

Apartmanlarda anten kirliliğinin önüne geçiliyor!

Özellikle Anadolu şehirlerinde ve varoşlarda göz eziyetine dönen anten kirliliğine son veriliyor. Türksat, katma değerli hizmetler kapsamında 'Düzlemsel Anten Projesi'ni tamamladı...

Kentsel dönüşümle yıkılacak evde oturan kiracıların hukuki boyutu!

Kentsel dönüşüm alanlarında hep arsa sahiplerini, müteahhitleri, bunların arasında nasıl kat irtifakları kurulabileceğini, arsaların imar durumunu, yüklenicilerin hukuki sorumluluklarını konuştuk. Avukat Kadir Kurtuluş detayları anlattı...

düzlemsel anten boyutu Haberi

düzlemsel anten boyutu


Şehirlerde anten kirliliğine son verecek buluşun görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Türksat'ın katma değerli hizmetler kapsamında tamamladığı "Düzlemsel Anten Projesi" sonucunda, eski tip ve çanak antenleri tarihe gömecek bir teknoloji geliştirildi. Yarım metre en ve boyunda bir tablo inceliğinde olan ve kareden oluşan düzlemsel anten, binaların dış cephesine, balkon duvarlarına ya da benzeri yerlere yerleştirilebilecek. 


FİYATI UYGUN OLACAK 

TÜBİTAK'tan onay alan ürünün kısa zamanda pazara sunulması hedeflenirken, fiyatının da her tüketicinin alabileceği ucuzlukta olacağı öğrenildi. Montaj kolaylığı yanında şehir estetiğine çeki düzen verecek olan antenin panelinin içinde çok sayıda mini anten bulunuyor. Mini antenler, havadaki sinyali topluyor ve merkezdeki işlemciye iletiyor. Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, "Çalışmalar son aşamaya geldi. Tüketiciye yakın zamanda sunulmasını hedefliyoruz" dedi. TÜBİTAK'ın geliştirdiği ince ve estetik...