29 / 04 / 2024

e devlet kullanıcı

e devlet kullanıcı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan "2018 itibarıyla e-Devlet kullanıcı sayımızı 30 milyona, e- Devlet üzerinden verilen hizmet sayısını ise 3 bine ulaştırmayı planlıyoruz" dedi.

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmetin eklediğini açıkladı. Cevdet Yılmaz, "Varis ve miras işleriyle ilgili 10'dan fazla kurumun hizmetlerini tek bir başlık altında toplayarak bütünleşik bir hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni uygulamasını hayata geçiriyor. "Trendy Beat" ile e-ticaret dönemi başlayacak.

iPhone kullanıcıları dikkat! İnanılmaz bir iddia atıldı! iPhone gizlice fotoğraf mı çekiyor?

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir iddia, iPhone kullanıcılarını endişelendirmeye başladı. Söylentiye göre, iPhone'larımız her 5 saniyede bir gizlice fotoğraf çekiyormuş. Bu iddianın gerçekliği nedir? İşte detaylar...

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!

Telefon kullanıcıları için önemli bir duyuru yapıldı. O hattı tercih edenlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

Twitter kullanıcılarına müjde! Artık özellikler Twitter’da da olacak!

Elon Musk, Twitter kullanıcılarına müjdeyi verdi. O özellikler artık Twitter’da da olacak. İşte detaylar!

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları belli oldu! e-Devlet öğretmen atama sorgulama nasıl yapılır? 

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları resmen belli oldu. Peki e-Devlet öğretmen atama sorgulama nasıl yapılır? İşte merak edilenler...

Evdeki hesap çarşıya uymadı… Parola önlemi Netflix’e 1 milyon kullanıcı kaybettirdi!

Avrupa’da yapılan pazar araştırmasına göre ünlü platformun parola paylaşımına karşı yasak getirmesi yarardan çok zarara neden oldu. Platformun, bu yılın başından bu yana sadece İspanya’da 1 milyonu aşkın kullanıcıyı kaybettiği ortaya çıktı.

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 4.337 TL alacak! Mayıs ayında yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca her ay düzenli olarak sağlanan sosyal yardım ödemeleri arasında evde bakım yardımı da bulunuyor. İhtiyaç sahibi yurttaşlara yapılan bu ödemeler belirli tarihler aralığında yapılıyor. E-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapan vatandaşlar her ay 4.337 TL alıyor.

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

e devlet kullanıcı Haberi

e devlet kullanıcı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, e-Devlet kullanıcı sayısının 6 yılda 17,8 milyonu aştığını belirterek, 2018 itibarıyla bu sayıyı 30 milyona, e-Devlet üzerinden verilen hizmet sayısını ise 3 bine ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.


Elvan, Bakanlık ek binası konferans salonunda düzenlenen e-Devlet Yenilikçi Proje Yarışması Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, e-Devlet sisteminin katılımcı, paylaşımcı ve etkileşimli vatandaş-devlet ilişkisi kurmak için önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti.


Vatandaşlara tek şifre ile güvenli şekilde elektronik hizmetlere erişme imkanı getiren e-Devlet ile hizmet ve yönetişim anlayışının güçlendiğini vurgulayan Elvan, şunları kaydetti:


"Ülkemizde son 1 ayda e-Devlet üzerinden 415 bin adli sicil sorgulaması yapıldı. Bu eğer eski usulle yapılsaydı, dilekçe için 415 bin adet kağıt, 2 milyon 490 bin lira işlem ücreti, ortalama 1 milyon 660 bin lira ulaşım...