11 / 06 / 2024

e fatura avantajı nedir

e fatura avantajı nedir

TTNET, Dünya Ormancılık Haftası’nda TEMA ile yaptığı iş birliği kapsamında, ofislerden e-fatura başvurusu yapan her müşterisi için Balıkesir’de bulunan TTNET Ormanı’ na bir fidan dikiyor...

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 50 peşin ödemelerde sıfır faiz, 36 ay vade avantajı! Taşınmaya hazır!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 50 peşinat, 36 ay vade fırsatıyla son dairelerin satışları devam ediyor. Narlı Bahçe Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Elektriğe yüzde 200 zam! Son dakika şoku: Fatura ödeyenlere yüklü zam kapıda! 

Son zamanlarda “Elektriğe zam gelecek” iddiaları sık sık gündem oluyor. Elektriğe yüzde 200 zam yapılacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

Devlet, 135 TL'den fazla fatura ödeyenlere 215 TL indirim yapacak!

Türkiye'de devlet, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli destek ödemeleri sağlamaktadır. Bu destekler arasında elektrik tüketim desteği de yer almaktadır. Son açıklamaya göre, ailelerin elektrik faturalarına yapılan ödemelerde 215 TL indirim uygulanacaktır. İşte bu fatura destek ödemel

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

e fatura avantajı nedir Haberi

e fatura avantajı nedir


TTNET, Dünya Ormancılık Haftası’nda Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) ile yaptığı iş birliği kapsamında, ofislerden e-fatura başvurusu yapan her müşterisi için Balıkesir’de bulunan TTNET Ormanı’na bir fidan dikiyor.


TTNET açıklamasına göre, bugünden 26 Mart tarihine kadar ofislere gelerek kağıt fatura yerine e-faturaya geçen her TTNET’liye kendisi adına dikilen fidanın sertifikası sunuluyor. TTNET Ormanı, Sedir, Selvi ve Karaçam ağaçlarından oluşuyor. 


Açıklamada, TTNET'in e-fatura kullanımıyla, son bir yılda yaklaşık 18 bin ağacın kesilmesini önlediği ve 60 ton kağıt tasarrufu yaptığı...