18 / 05 / 2024

E Studıo C Mimarlık iletişim

E Studıo C Mimarlık iletişim

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Biray Demiray tarafından kuruldu.

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Motorinde ikinci indirim hemen yarın geliyor! Sürücülere peş peşe müjde: Fiyatlar 35 liraya düşecek!

Sürücülerin son zamanlarda merakla beklediği akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine dün gece yarısından itibaren 1.34 TL indirim gelmişti. Yarın fiyatlar yeniden düşecek. İşte o rakamlar...

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bersu Çelik, Gaye Kepiç ve Metin Halifeoğlu ortaklığında kuruldu.

2023 model Citroen C-Elysee ne kadar oldu? İşte Eylül 2023 fiyat listesi

2023 model Citroen C-Elysee'nin güncel fiyatları araştırıldı. Sıfır kilometre Citroen C-Elysee almak isteyenlerin ödeyeceği fiyatlar aşağıda yer alıyor. İşte Ekim 2023'e ait Citroen C-Elysee fiyat listesi...

Honda’dan bir müjde de HR-V e:HEV alıcılarına! Honda bu aracına zam yapmadı!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe yayımlayan Honda, son olarak, HR-V e:HEV modelinin fiyat listesini yayımladı. Güncel fiyat listesine bakıldığında bu modele eylül ayında zam yapılmadığı görüldü.

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

E Studıo C Mimarlık iletişim Haberi

E Studıo C Mimarlık iletişim

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri, 2) Her türlü yapı ve tesislerin mimarlık hizmetlerinin yürütülmesi, plan ve projelerin çizilmesi ve her türlü teknik uygulama sorumluluklarını üstlenilmesini yapmak, 3) Her türlü plan,mimari proje düzenlenmesi,statik proje düzenlemek,imar planları, hazırlanması,altyapı projeleri hazırlama, uygulama yapmak, açık alan düzenlemesi,bahçe mimarlığı(peyzaj)işleri yapmak, Konusu ile ilgili her türlü hafriyat,taşımacılık,taahhüt işleri yapmak,restorasyon,rekonstrüksiyon işleri yapmak, 4) Her türlü iç ve dış dekorasyon projeleri tasarlamak ve uygulamak, 5) Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında...