19 / 05 / 2024

E-Transit Custom teknik özellikleri

E-Transit Custom teknik özellikleri

Kocaeli fabrikalarında üretilecek yeni Ford E-Transit Custom tanıtıldı. Ford'un, tam elektrikli ikinci ticari modeli, E-Transit Custom'un ilk detayları paylaşıldı. E-Transit Custom, Avrupa'daki ticari araç operasyonları açısından bir dönüm noktası olacak.

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ford, ticari araç sınıfında yer alan Tourneo Connect ve Transit Kamyonet modellerine peş peşe zam yaptı. Bu kapsamda, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL, Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam geldi.

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Honda’nın yeni hibrit modeli ZR-V e:HEV’in fiyatı açıklandı! İşte ZR-V e:HEV’in teknik özellikleri ve fiyatı...

Honda SUV model gamında önemli bir boşluğu dolduran ZR-V, Avrupa'yla aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu.

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford, ticari araç sınıfının en önde gelen modellerinden Transit Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs’ün yeni fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listelerine bakıldığında bu modellere zam geldiği görüldü.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ticari araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Haziran ayında Ford Transit Van ve E-Transit Van’a zam geldi mi? Ticari araç almak isteyenler, Ford Transit Van ve E-Transit Van’ın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Göz alıcı tasarımı ve konforuyla ünlenen Kia Stonic’e zam geldi mi? Kia Stonic’in teknik özellikleri neler?

Kia’nın Türkiye’de satışa sunduğu araçlarından biri olan Stonic’e yeni zam gelip gelmediği merak ediliyor. Kia Stonic sahibi olmak isteyen aracın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor. Peki, Kia Stonic’e zam geldi mi? İşte detaylar...

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Gelişmiş özellikli Ford Transit Custom 2023'e damga vuracak! 0 km'lerde %2 peşin alım indirimi desteğini kaçırmayın

 Transit Custom, güvenilir ve dayanıklı bir kamyonet olmasıyla ünlüdür. Ticari kullanım taleplerine dayanacak şekilde tasarlanmış ve çeşitli koşullarda test edilmiştir. Transit Custom, emisyonları azaltmak ve yakıt verimliliğini artırmak için tasarlanmıştır. Peki 10 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Transit Custom Mart fiyatları ne kadar? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

farklı ihtiyaçlara göre özelleştirilebilen ve birçok farklı sektörde kullanılabilen Ford Transit Custom, ticari araç sınıfındaki en popüler ve çok yönlü araçlardan biridir. Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

E-Transit Custom teknik özellikleri Haberi

E-Transit Custom teknik özellikleri

Avrupa'nın, en çok satan ticari aracı Ford Transit Custom, dünyadaki tek üretim merkezi konumundaki Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları'nda üretilecek. Ford’un Avrupa’ya yönelik tam elektrikli ikinci ticari modeli olan E-Transit Custom, Ford’un elektrik dönüşümünde stratejik önem taşıyor.

Ford Otosan'ın geçen yıl duyurduğu 2 milyar avroluk yatırım kapsamında seri üretimine 2023'ün 2'nci yarısında Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında üretimine başlanacak E-Transit Custom, Ford Pro ekosistemindeki tüm yazılım ve hizmetlerle desteklenerek üstün bir müşteri deneyimi ve maksimum üretkenlik vadediyor. E-Transit Custom, 380 kilometreye kadar menzil hedefi, tam çekiş yetkinliği ve DC hızlı şarj ile birlikte Pro-Power Onboard özellikleriyle sunuluyor.

FORD 4 TİCARİ ARACI YOLA ÇIKARACAK

Ford Pro'nun 2024 yılına kadar sunacağı tam elektrikli dört ticari aracın ilki olan E-Transit Custom ile Avrupa'nın bir tonluk ticari araç segmentinde yeni bir referans noktası olmak ve tüm işletmelerin elektrikli araçlara geçişini...