05 / 05 / 2024

EAK Raf Montaj İnşaat adres

EAK Raf Montaj İnşaat adres

EAK Raf Montaj İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Karahasan tarafından kuruldu.

Öse Raf Montaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öse Raf Montaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Çoban tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ayakların montajında sona yaklaşıldı!

Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Yatırım ve İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Arıoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arıoğlu, köprünün ayaklarının montajının kritik bir süreç olduğunu söyledi.

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Modern Montaj Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Montaj Enerji Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Torun ve Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Uçak ve Yusuf Demircan tarafından kuruldu.

EAK Raf Montaj İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EAK Raf Montaj İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Karahasan tarafından kuruldu.

Tapuda fotoğraf kalktı, yük azaldı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yürütülen tapu senetlerinin üzerine fotoğraf yapıştırılması şartının kaldırılmasıyla 158 milyon lira tasarruf edilecek.

Tapu senedinde artık fotoğraf olmayacak!

Yönetmelikte yapılan değişiklikle, tapu işlemlerinde resmi senetlerin üzerine fotoğraf yapıştırılması şartı kaldırıldı

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İşitmen tarafından kuruldu.

Akdenizrack Gana'da raf fabrikası kurmayı planlıyor!

Türkiye'de ürettiği depolama, ambar ve raf sistemlerini 52 ülkeye ihraç eden kadın girişimci Saniye Kurt, Afrika'ya odaklandı. 2020 yılında Gana'da bir raf tesisi açmayı planlayan Kurt, burada yapılacak üretimle Kenya, Etiyopya ve Senegal pazarlarına ulaşmayı hedefliyor.

1915 Çanakkale Köprüsü’nde montaj işlemlerine geçildi!

Tamamlandığında dünyanın en geniş açıklıklı asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde ilk çelik şaftın montajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

EAK Raf Montaj İnşaat adres Haberi

EAK Raf Montaj İnşaat adres

EAK Raf Montaj İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Karahasan tarafından kuruldu.


EAK Raf Montaj İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü çelik konstrüksiyon ve ahşaptan raf,depo rafları,palet rafı ahşaptan ve çelikten büro ve mağaza ekipmanları,dekoratif market raflarının,ağır yük raflarının,hafif yük raflarının imalatını montajını yapmak, Çelik çatı ferforje demir ve alüminyum doğrama ve bunların alım satımını yapmak,silo depoları kurmak. 2-Çelik ve alüminyumdan yürüme yolları, korkuluklar merpen ve çelik çatı yapmak 3-Her türlü tesislerin raf ve dekorasyon işlerini yapmak ve taahhütte bulunmak 4-Raf ve dekorasyon malzemeleri alımı , satımı, ihracat ve ithalatını yapmak 5-Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı,dekorasyon malzemelerinin imalatı ve mimari tasarımı, taahhüt, peyzaj mimarisi,iç ve...