23 / 07 / 2024

Easy Stone sıva

Easy Stone sıva

Toz-Taş Yapı tarafından Almanya'da üretilen taş sıva kaplaması Easy Stone, Türkiye'de bayilik sistemi ile büyümeyi hedefliyor. Firma 21-25 Nisan 2015 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi' nde düzenlenecek Yapı Fuarı'na katılacak.

1941 yılında 'Beyaz Saray' olarak bilinen evin sırrı!

1941 yılında Anadolu Ajansı tarafından 'Beyaz saray' olarak ismi geçen evin gerçek adı aslında 'Beyaz ev'miş. Beyaz ev Amerika Cumhuriyeti'nin Vaşington'da resmi ikametgahı olarak biliniyormuş. Peki neden Beyaz ev? İşte sırrı...

Yeni Doblo satışa çıktı!  Fiat Doblo'da 150 bin TL kredi, sıfır faiz fırsatı! Doblo Cargo, Easy, Combi fiyatları...

FIAT Professional ürün gamının güçlü üyesi Doblo makyajlandı.Yeni versiyonlarıyla ülkemizde satışa sunulan Doblo'da 150 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satışta. İşte Doblo fiyat listesi 2024...

Sıva ustasının maaşı 65 bin TL oldu, sosyal medyada yorumlar gecikmedi: 'Okumasaydım'

İnşaat ustalarının maaşları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gusholder Haber Bülteni paylaşımında sıva ustasının maaşının 65 bin TL olduğunu duyurdu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

İnşaat sektöründeki maaşlar asgari ücreti üçe katladı!

Türkiye'de inşaat sektöründeki işçi sıkıntıları devam ediyor. Yetersiz çalışan sayısı probleminin baş göstermesiyle bir sıva ustasının aylık maaşı 60 bin TL'ye dayandı. Memur olarak çalışan en düşük mühendis maaşı ise 33 bin TL.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Depremden etkilenen 11 ildeki natamam binalarda hasarların gizlenmesine geçit verilmeyecek!

Depremlerden etkilenen 11 şehirdeki teknik heyet tarafından natamam binalarda hasar tespit incelemelerine başlandı. Böylelikle inşa halindeki binalarda meydana gelen deprem hasarının sıva ve boyayla kapatılarak gizlenmesinin de önüne geçilecek.

Yarısını şimdi kalanını seneye öde fırsatı! Fiat Egea 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Fiat Egea’dan Olay Yaratan Sonbahar Teklifi. Fiat Egea Ailesi yarısını şimdi, kalanını ise 1 sene sonra ödeme seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Fiat Egea Easy 28 Eylül 2022 fiyat listesini sizler için derledik.

En ucuz karavan hangisi? Sterckeman Easy 350CP! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarınında gelmesiyle tatile çıkacak kişiler en ucuz karavan fiyatlarını araştırmaya başladı! Piyasada bulunan en uygun fiyatlı karavanlardan biri olan Sterckeman Easy 350CP'ın fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Gaziantep Nurdağı'nda inşaat iskelesinin halatı koptu: 2 ölü, 2 yaralı!

Gaziantep Nurdağı'nda, binanın dış cephe sıva işleriyle uğraşan işçilerin bulunduğu iskelenin halatı koptu. 6 kat yükseliğe sahip binanın 3'üncü katından düşen 2 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi ise yaralandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Easy Stone sıva Haberi

Easy Stone sıva

Toz-Taş Yapı tarafından Almanya'da üretilen taş sıva kaplaması Easy Stone, Türkiye'de bayilik sistemi ile büyümeyi hedefliyor. Easy Stone Türkiye Satış Pazarlama Koordinatörü Ayşe Niksarlı, yurtiçi bayiliklerin yanı sıra Azerbaycan, Irak, İran, ve Kazakistan gibi ülkelerde de pek çok noktaya ulaşmayı planladıklarını kaydetti. Easy Stone Türkiye 21-25 Nisan 2015 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi' nde düzenlenecek Yapı Fuarı'na...