18 / 07 / 2024

Eaton Corporation Alexander Cutler

Eaton Corporation Alexander Cutler

İrlanda merkezli sanayi devi Eaton, Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor. 335 milyon dolar cirolu Polimer Kauçuk'u alan Eaton'ın Başkanı Cutler, "Üç alanda Türkiye'de şirket alma peşindeyiz" dedi...

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Rahim Rahimov, Alexander Rubınchik ve Igor Kochetov ortaklığı tarafından kuruldu.

Bedava televizyona sahip almak ister misiniz?

Bedavaya televizyon sahibi olmak isteyen çoktur. Bir startup şirketi olan Teevee Corporation, tüketicilere bedava televizyon vereceğini duyurdu. İşte detaylar!

11 kentin yeniden inşası bakın kaç yıl sürecek? Uzman isim acı senaryoyu çizdi!

Kahramanmaraş merkezli depremleri değerlendiren acil durum planlaması ve yönetimi profesörü olan Prof. David Alexander, Türkiye'deki yeniden inşa çalışmalarının ne kadar süreceğini açıkladı. İşte detaylar!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Doğal gaz krizi kapıda! Gelecek 5 – 10 yıl çok zor geçecek

Belçika Başkanı Alexander De Croo, artış gösteren enerji fiyatları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunarak, vatandaşlarını sözleri ile korkuttu. İşte detaylar…

Yenikale Gayrimenkul Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yenikale Gayrimenkul Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  Alexander Dod  tarafından kuruldu.

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de Alexander Neufeld, Enis Türk ve Gülsüm Çelik ortaklığında kuruldu.

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Farhad Ghulam Sakhı tarafından kuruldu.

Total Constructıon Group İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Total Constructıon Group İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret  Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Barbachkov  tarafından kuruldu.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

Eaton Corporation Alexander Cutler Haberi

Eaton Corporation Alexander Cutler

22 milyar dolar cirosuyla İrlanda'nın en büyük sanayi şirketi Eaton Corporation, öncelikli ülkeleri arasına Türkiye'yi de aldı. Türkiye pazarına 2008'de adım atan Eaton'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Alexander Cutler, öncelikli pazar olarak belirledikleri ülkeler arasında Türkiye'nin de olduğunu söyledi. SABAH'a konuşan Cutler, 2 yıl önce dünyanın en büyük 5 hortum üreticisi arasında gösterilen ve SEL markasının sahibi Polimer Kauçuk firmasını bünyesine kattıklarını, yeni alımların da olacağı sinyalini verdi. 


YÜZDE 10'U TÜRKİYE'DE 

2012'de 335 milyon dolarlık ciro yapan Polimer Kauçuk'a bu yıl 15 milyon dolarlık ekipman ve teknik yatırımı yapacaklarını dile getiren Cutler, "Uzay-havacılık sanayisinin yanı sıra hidroelektrik ve demiryolları bizim şu anda radarımızdaki sektörler. Bu konuda Türkiye'de çalışan firmalarla alım veya işbirliğimiz olabilir" dedi. 175 ülkede 103 bin çalışanı bulunan...