29 / 04 / 2024

ebrar

ebrar

Emlakkulisi.com'un Web Master'ı ekip arkadaşımız Murat Say ve eşi Ebru Say çiftinin 2. kız çocuğu bugün dünyaya geldi

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Ebrar Sitesi B Blok davasında bilirkişi raporu paylaşıldı...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde Ebrar Sitesi B Blok'un yıkılması ve 109 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili 7 sanık hakkında 22 sene altışar aya kadar hapis istemi ile dava açıldı. Buna göre, olayın bilirkişi raporunda binadaki kolon ve kirişlerin yetersiz olduğu belirtild

Kahramanmaraş depremiyle ilgili kan donduran detay! Aylar sonra ortaya çıktı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde yıkılarak 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi’yle ilgili hazırlanan yeni bilirkişi raporundaki tespitler, binaların yönetmelikler hiçe sayılarak yapıldığını ortaya çıkardı. Ebrar Sitesi’nin betonunun elle ufalanabilecek kadar dayanıksız olduğu belirlendi.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

Akre Grup Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Akre Grup Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ebrar Tıkılı tarafından kuruldu.

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak ve Hamdi Demir ortaklığında kuruldu. 

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Real Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Osman Nuri Dokumacı, Ahmet Dokumacı ve Ebrar Dokumacı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebrar Mekanik Tesisat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Öner Öztürk tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ebrar İnşaat Limited Şirketi 18.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Ebrar Reklam ve Tanıtım İnşaat Turizm Tekstil Limited Şirketi'ni satışa çıkardı. 14 Şubat günü ihaleye çıkacak şirketin satış bedeli 18 milyon 180 bin TL olarak belirlendi.

Ebrar Müteahhitlik İnşaat Turizm ve Pazarlama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Müteahhitlik İnşaat Turizm ve Pazarlama Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 101 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

ebrar Haberi

ebrar

TK Emlak Yayıncılık bünyesinde çalışan Web Master ekip arkadaşımız Murat Say ve eşi Ebru Say'ın 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 11.00'de bir kız bebekleri doğdu.  


Murat ve Ebru Say çifti bebeklerine Ebrar ismini verdi. Ebrar Say bebek, 50 cm boyunda, 3 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya geldi. 


www.emlakkulisi.com ekibi olarak arkadaşımız Murat Say ve eşi Ebru Say çiftini tebrik ediyor, kızları Ebrar ile mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür...