07 / 05 / 2024

ebru destan okay inan

ebru destan okay inan

İnanlar İnşaat'ın veliahtı Mete Okay İnan ile Temmuz 2011'de nikah masasına oturan Ebru Destan çifti çocukları Oktay İnan ile birlikte tatil yapıyor. Ebru Destan oğlu Oktay İnan ile çekildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı...

Ebru Gündeş’in yalı davasında yeni gelişme!

Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yaptığı gerekçesiyle 3 seneye kadar hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş’in avukatı, “İmar affı çıkması an meselesidir. Buna yalıların da dahil edileceği belirtilmiştir. Bu değişiklik durumunda zaten iddialar asılsız kalacaktır” dedi.

Mete Okay İnan, Ebru Destan’dan şikayetçi oldu!

Ebru Destan’ın “Şiddet görüyorum” diyerek boşanma davası açtığı eşi Okay İnan, eski manken Ebru Destan’dan şikayetçi oldu. Mahkeme, Ebru Destan’ın açtığı dava için takipsizlik verdi

Ebru Polat Miami'den ev aldı!

Şarkıcı Ebru Polat, Miami'den ev aldı. Polat Ocean Drive'da bulunan 1 oda 1 salon dairesi için 220 bin dolar ödedi. 

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İşadamı Necat Gülseven'in, Bismil ilçesinde eşi Ebru Yaşar adına 12 derslikli bir okul inşa ettiriyor.

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın vatandaşların hizmetine açılıyor.

Mehmet Okay'dan yeni şirket!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay bugün yeni şirketini 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kurdu. 

Ebru Gündeş’in villası için mahkemeden bilirkişi kararı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararını açıkladı. 

Yalı davasında Ebru Gündeş'in yargılanmasına devam edildi!

Yalı davasında dosyalarının ayrılmasına karar verilen sanıklar Ebru Gündeş Sarraf ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi..

Mehmet Okay'dan sağlıklı yaşlanma temennisi!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirdikleri Antwell Life Care Residence projesine başladıklarını müjdeledi.

Ebru Gündeş ikiz yalısını boşaltıyor!

Reza Zarrab ile evli olan Ebru Gündeş, Kanlıca’daki ikiz yalısını yavaş yavaş boşaltmaya başladı.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor!

Reza Zarrab ile boşanma kararı alan Ebru Gündeş yeni ev arayışına girdi. Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor...

Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalıdan taşındı!

Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalıdan taşındı. Güneş'in, kızı Alara'nın güvenliği için daha korunaklı bir sitedeki evine geçtiği öğrenildi.

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

ebru destan okay inan Haberi

ebru destan okay inan

Ebru Destan, İnanlar İnşaat'ın veliahtı Mete Okay İnan ile Temmuz 2011'de nikah masasına oturmuş, mankenliği bırakmıştı. Eylül 2012'de de oğlu Oktay'ı dünyaya getirmişti. Ebru Destan ailesiyle tatile çıktı. Teknede oğluyla çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı ve altına da Gülben Ergen'in 'Uçacaksın' şarkısının sözlerini yazdı: "Uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın, ayağını yerden kescem senin, kalbime...