27 / 04 / 2024

ebru günder rıza sarraf

ebru günder rıza sarraf

Bursa’nın Karacabey ilçesinde aldığı araziye, İngiliz 20 tayın yetişmesi için hara (at çiftliği) kurduran Ebru Gündeş'in eşi Rıza Sarraf, bu harayı kızı Alara’nın üstüne yaptı.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı’nda öldüren ihmal!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem'de yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın 2005’teki depremde hasar gördüğü ve Bayraklı Belediyesi'nin izinsiz tadilata göz yumduğu bildirildi.

Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın yerine ne yapılacak?

Rıza Bey Apartmanı yerine park ve anıt yapılacağı sözünü veren projeden vazgeçildi. Depremzede aileler duruma tepki gösterdi.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Ebru Gündeş yalı davasında beraat etti!

Beykoz Kanlıca'da yer alan yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş hakkında beraat kararı verildi.

Ebru Gündeş'e haciz şoku!

Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kaldı. Sarraf'ın Büyükçekmece'deki lüks sitesinde bulunan 47 gayrimenkulün aidat borcu nedeniyle Ebru Gündeş'e haciz gönderildi.

ebru günder rıza sarraf Haberi

ebru günder rıza sarraf

Rıza Sarraf'ın ailesine yaptığı jestlere devam ediyor. Ebru Gündeş ile evli olan Sarraf, geçtiğimiz aylarda İngiltere’den özel olarak getirttiği 20 tane İngiliz tayına aradığı harayı buldu.


Bursa’nın Karacabey ilçesinde aldığı araziye, İngiliz 20 tayın yetişmesi için hara (at çiftliği) kurduran Zarrab, bu harayı kızı Alara’nın üstüne...