02 / 05 / 2024

Ebru Gündeş Rıza Sarraf

Ebru Gündeş Rıza Sarraf

Uçuran villa Uzun süredir Bodrum'da villa arayan Ebru Gündeş; istediği gibi bir evin reklamını gördü. Özel uçağına atlayan sanatçı, 1 milyon 200 bin euroluk villayı sadece yarım saat içerisinde alıp İstanbul'a döndü

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

 EYT’de emeklilik işlemleri kaç günde sonuçlanır? İlk maaş Nisan’da yatacak mı?

Emeklilik dilekçelerini vermeye başlayan EYT’lilerin en çok merak ettikleri konuların başında “işlemler ne zaman sonuçlanır?” sorusu geliyor.  İşlemler kaç günde tamamlanacak? İlk başvuranlar emeklilik maaşını Nisan ayında alabilecek mi? İşte yanıtlar…

TMO'dan kaçırılmayacak fiyatlar! Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünleri ne kadar? 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nde satılan ürünlerin fiyatları tüketiciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, TMO'da satışı yapılan temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

25 temel gıda ürününde fiyat sabitlenecek, Bakan Nebati resmen açıkladı! Un, şeker, yağ...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen temel gıda ürünlerindeki fahiş fiyatlar ve yüzde 60'ı geçen enflasyon sonrasında hükümet yeni bir adım daha atıyor. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, 25 temel gıda ürününde fiyatlar sabitlenecek.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Dogecoin'in rakibi olarak piyasaya çıkan Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. 

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Ağrı'da ihtiyaç sahibi aileye 20 günde yeni yuva yapıldı!

Ağrı'da Abdurrahman ve Asya Kan çifti ile kızlarının yaşadığı, mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı ev, valilik, Türk Kızılay ve hayırseverler tarafından 20 günde büyütüldü ve onarıldı.

Ebru Gündeş Rıza Sarraf Haberi

Ebru Gündeş Rıza Sarraf
Son dönemde yaptığı yatırımlar ve eşi Rıza Sarraf'ın kendisine aldığı pahalı hediyelerle gündemden düşmeyen Ebru Gündeş, yine evlendi! "Kızım Alara için tabii ki yatırım yapacağım" diyen ünlü sanatçının; bu seferki adresi Bodrum'du. 


Uzun süredir Ege'nin tatil cennetinde villa arayan Ebru Gündeş, hayalindeki evin reklamlarını görünce hemen harekete geçti. 


VİLLASI, KALE MANZARALI 


Eşinin kendisine tahsis ettiği özel uçağına atlayan güzel sanatçı, birkaç gün önce Bodrum'a gitti. Regnum Escana Evleri'ndeki villayı yakından gören Ebru Gündeş, hiç düşünmeden 1 milyon 200 bin euro ödedi. Alışverişini sadece yarım saat içerisinde tamamlayan ünlü şarkıcı, yine özel uçağıyla İstanbul'a döndü. 


ALMADIĞI BiR 'MARS' KALDI! 


İşadamı eşinin kendisine aldığı hediyelerin basında yer almasından rahatsız olan Ebru Gündeş, "Hesabını yaptık; Rıza bana Mars'ı da satın alacak" demişti. 


TATİL ADRESİ: BODRUM 


Gündeş ile Sarraf'ın yazı...