05 / 05 / 2024

Ebru Güneş ve Reza Zarrab mal paylaşımı

Ebru Güneş ve Reza Zarrab mal paylaşımı

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı. PekiEbru Güneş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Ebru Gündeş'in yalı davasında son durum!

Kanlıca'da yer alan yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Mesher Güneş ve Şakir Susuz ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duhan Güneş ve Polat Başar ortaklığında kuruldu.

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş Kanlıca yalı davasında son durum!

Beykoz Kanlıca’daki yalılarında tadilat yaptıkları iddiasıyla Reza Zarrab ile dosyası ayrılan Ebru Gündeş ve Hakkı Süha Gökdemir hakkında 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davalara devam edildi.

Ebru Gündeş'ten yalı savunması!

Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla iş adamı Reza Zarrab, eşi Ebru Gündeş ve bu işleri yaptığı belirlenen Hakkı Süha Gökdemir'in 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı. PekiEbru Güneş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Juwi, 2016'da Konya ve Nevşehir'de güneş enerji santrali kuracak!

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz'dan 2.5 milyon dolara villa aldı!

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar.

HES ve güneş santralleri yerlileştirilecek!

Türkiye'nin ilk Milli Rüzgar Enerji Santralı'nın (MİLRES) kurulumunu tamamlayan hükümetin hedefinde HES'leri, güneş ve termik santrallerı da 'yerli'leştirmek var.

Baymak ve Şekerbank konutlara güneş enerji sistemi kuracak!

Baymak, Şekerbank'ın finansman desteğiyle konut, site ve işyerlerine güneş enerjisi sistemleri kuracak. İşbirliğiyle 2 yılda 3 bin 300 mekân santrale kavuşacak

Ebru Güneş ve Reza Zarrab mal paylaşımı Haberi

Ebru Güneş ve Reza Zarrab mal paylaşımı

MAGAZİN gündemine bomba gibi düşen boşanmayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.


ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab, avukatı aracılığıyla Ebru Gündeş’in kendisinden boşanmak istediğini açıklayınca, sık sık lüks yaşam tarzlarıyla gündeme gelen çiftin mal paylaşımını nasıl yapacağı merak konusu olmuştu.


11 Şubat 2010’da evlenen çiftin nikâh öncesinde bir evlilik sözleşmesi imzaladığı ve o sözleşme gereği ayrılırken mal paylaşımı yapmayacakları ortaya çıktı.


Ebru Gündeş’in önümüzdeki günlerde açacağı davada kendisi ve 5 yaşındaki kızı Alara için hiçbir talepte bulunmayacağı öğrenildi. 2010 yılında çiftin evlilik sözleşmesi yaptıklarına dair haberler çıkmış, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ise iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.


Daha önce de boşanmak istemiş

19 Mart’ta tatil için gittiği Miami’de gözaltına alınan ve İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve kara para aklama...