06 / 05 / 2024

Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu kimdir

Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu kimdir

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, değişen yaşam şartlarına bağlı olarak konut alırken dikkat edilmesi gereken faktörler hakkında bilgi aktardı.

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Bilgin ve Eren Dolay ortaklığında kuruldu.

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özkartal tarafından kuruldu.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdener Tamer ve Yunus Emre Demir ortaklığında kuruldu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı!

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile D.M.Louıse Le Doare, Ebru Çini ve Tuba Çini ortaklığında kuruldu.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yegengil ve Rasoul Narımanı Zamanabadı ortaklığında kuruldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu kimdir Haberi

Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu kimdir

Online iç mimarlık ve dekorasyon çözümleri sunan EvimiTasarla.net‘in kurucularından Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, yeni ev alırken nelere dikkat edilmesi konusunun, insanların yaşam şartlarının değişmesi, yaşanan iş stresi, ekonomik ve siyasi belirsizlikler, hızlı yaşamayı gerektiren koşullardan ve benzer sosyolojik değişikliklerden etkilendiğini belirtti. Tamer ve Hatipoğlu, 2020’lerin konutları planlanırken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel değişen isteklere cevap verecek daha ferah ve özgür mimari projelerin üretildiğini söyledi.

Konut trendini Y–Z kuşağı yönlendiriyor


Y-Z kuşağının artık ev tercihlerini yönlendiren kuşak durumunda olduğunu belirten Ebru Tamer, “Bu kuşak opsiyonel mimariyle tasarlanan projeleri, fonksiyonel yerleşim şemalı, ferah alanları tercih ediyor. Ev ve işin bir arada olduğu home-office kavramı, yurt genelinde sayısı 10 milyona yaklaşan üniversite öğrencilerinin evleri, yaşam alanı kavramlarına yeni ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Tüm bu...