07 / 05 / 2024

ebru yaşar ödül villası

ebru yaşar ödül villası

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

O şehre dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü!

Eskişehir, dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü layık görüldü. İşte detaylar!

Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

ebru yaşar ödül villası Haberi

ebru yaşar ödül villası

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar önceki akşam hayranlarıyla bir araya geldi. Hem sahnesiyle hem de şarkılarıyla büyük beğeni kazanan ünlü şarkıcı konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

HaberTürk'te yer alan habere göre; Ebru Yaşar, muhabirlerin 2021 senesinde kazandığı ödülleri anımsatarak yönelttiği "Yeni bir alan düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Vallahi normal daire ayarlamıştık ama villaya geçeceğiz" diyerek espri yaptı.

2022'ye ilişkin dileklerini de açıklayan ünlü şarkıcı "Herkes için sağlık diliyorum. Memleket için, şahsım için, çocuklarım için sağlık ve sıhhat diliyorum. Ondan sonra da çalışmaya devam. Bizler böyle güzel şarkılar söyleyeceğiz. İnsanlar gelip, dinleyecekler birbirimize moral vereceğiz en önemlisi bu." dedi.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev...