07 / 05 / 2024

ebruli ıspartakule evleri fiyatları

ebruli ıspartakule evleri fiyatları

2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Ebruli Ispartakule projesi 28 katlı ve dört katlı bloklar halinde hayata geçiriliyor. Ebruli Ispartakule Evleri fiyatları 494 bin TL'den başlıyor...

Ebruli Ispartakule Evleri ödeme şekilleri 2018!

2020 yılında teslim edilecek olan Avcılar Ebruli Ispartakule Evleri 724 daire ve 52 ticari üniteden meydana geliyor..

Ebruli Ispartakule'de kefil yok, senet yok, banka yok!

Daire fiyatları 446 bin liradan başlayan Ebruli Ispartakule Evleri'nde kefil, senet ve banka olmadan yüzde 10 peşinat vererek, 84 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor.. 

Ebruli Ispartakule nerede? İşte lokasyon!

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı imzası taşıyan Ebruli Ispartakule Evleri'nde lansman dönemine özel daireler 446 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor..

Emlak Konut Ebruli Ispartakule ödeme kampanyası 2018!

Ebruli Ispartakule Evleri'nde lansman dönemine özel daireler 446 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daire teslimleri 2020 yılı içinde yapılacak...

Ebruli Ispartakule Evleri fiyatları!

2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Ebruli Ispartakule projesi 28 katlı ve dört katlı bloklar halinde hayata geçiriliyor. Ebruli Ispartakule Evleri fiyatları 494 bin TL'den başlıyor...

Ebruli Ispartakule Torkam Evleri fiyatlar!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Ebruli Ispartakule projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede fiyatlar 494 bin TL'den başlıyor...

Ispartakule Ebruli Evleri fiyatları!

Konut teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanan Ebruli Ispartakule Evleri 2+1'den 4+12e kadar konut seçenekleri sunuyor. İstanbul Avcılar Ispartakule bölgesinde yükselen Ebruli Ispartakule projesinde ev fiyatları 494 bin TL'den başlıyor...

Ebruli Ispartakule Evleri nerede?

Toplam 724 daire ve 52 ticari birimden oluşan Ebruli Ispartakule Evleri 494 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Ebruli Ispartakule Evleri nerede?

TOKİ Ispartakule Evleri ödemeleri!

Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. TOKİ Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları!

Satışların kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim!

Emlak Konut GYO ve TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Ispartakule Evleri toplam 1.849 adet konuttan meydana geliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 579 15 15.

TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.849 adet dairenin yer aldığı projede alt gruplar için peşinatlar 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

Kuralarının 12 Temmuz 2015 tarihinde çekileceği projede başvuru bedeli alt gelir grubu için 1.000 TL olarak belirlendi. Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 240 aya kadar vadelendiriliyor.

ebruli ıspartakule evleri fiyatları Haberi

ebruli ıspartakule evleri fiyatları

Ebruli Ispartakule projesi Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesi de taşıyor. 


Ebruli Ispartakule Evleri 41 bin 168 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 724 daire ve 52 adet ticari birimden meydana gelen Ebruli Ispartakule Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanıyor.


Torkam Ebruli Ispartakule Evleri 28 katlı kuleler ve 4 katlı konaklar şeklinde planlandı. Projedeki konutların büyüklükleri 123 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. 


Ebruli Ispartakule projesinde daire sakinlerine yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor. 


Teslim tarihi 2019 olarak planlanan Ispartakule Ebruli Evleri İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule bölgesinde yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.


Ebruli Ispartakule Evleri fiyatları!


2+1 ev fiyatları 494...