26 / 07 / 2024

Ebubekir Irmak

Ebubekir Irmak

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Belediye binasının ocak ayında meydana gelen heyelan nedeniyle risk altında olduğunu, ancak imkânsızlıklardan dolayı aynı binada halka hizmet vermeyi devam ettiklerini söyledi.

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Alfafen İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alfafen İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Öztürk, Ebubekir Tuygun, Fatih Yıldız ve Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

Naturel Toprak Peyzaj İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Toprak Peyzaj İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadit Çolak, Ebubekir Aktaş ve Volkan Akdemir tarafından kuruldu.

Irmak Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmak Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli Ahmet Irmak ve Mehmet Irmak tarafından kuruldu.

Ağcan İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcan İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Ağcan tarafından kuruldu.

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ulu, Ebubekir Üçeş, Halil İbrahim Yılmaz, Neşet Karahan ve Ünsal Koçak tarafından kuruldu.

Kartal'daki 2 bina boşaltıldı!

Kartal Uğur Mumcu Mahallesi, Düzey Sokak'ta yer alan Irmak Apartmanı’nın otoparkına ait istinat duvarının çökmesinden sonra bölgede yer alan 2 bina boşaltıldı.

Devport Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devport Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ebubekir Deveci tarafından kuruldu.

Karamanoğlu Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Şener tarafından kuruldu.

Diyarbakır Irmak Sitesi'nde tapu tepkisi!

Diyarbakır’da yıllardır oturdukları Irmak Sitesi’ndeki tapulu arsaları olduğu iddiasıyla bazı şahıslar tarafından el koyulan site sakinleri, belediye yetkililerine tepki gösterip sorunun çözülmesini talep etti.

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

Ebubekir Irmak Haberi

Ebubekir Irmak

Elazığ Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Sivrice Belediye binasının olası bir heyelana karşı risk altında olduğunu belirterek, “Belediye binamızı taşımak için ciddi bir yer bulamadık. AFAD ve Çevre Bakanlığı ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Burada hizmete devam etmenin çok da sağlıklı olmadığını beyan ettik. Ama belediyemizin imkânları olmadığından istinat duvarlarını çekemedik” dedi. Hem bu konu hem de Sivrice’ye ilişkin Başkan Ebubekir Irmak ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.


Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım bir yatırım paketi açıkladı. Sivrice’nin turizm potansiyeli yüksek ancak bu yatırım paketinde turizm desteklenecek sektörler içinde yer almıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu konuda önemli olan Elazığ’ın Cazibe Merkezleri arasına girmesiydi. Cazibe Merkezleri içinde yer alan illerin hangi sektöre daha yatkın olduğu ile ilgili STK’lar ve siyasileri ile tekrar görüşülecektir. Bu...