16 / 05 / 2024

Ebubekir Şahin

Ebubekir Şahin

Somali'de inşası süren Türk askeri eğitim tesisi ocak ayında hizmete girecek. Istanbul-Mogadishu General Construction Yöneticisi Ebubekir Şahin, projenin detaylarını anlattı.

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Somali'deki Türk askeri eğitim tesisi Ocak'ta açılacak!

Somali'de inşası süren Türk askeri eğitim tesisi ocak ayında hizmete girecek. Istanbul-Mogadishu General Construction Yöneticisi Ebubekir Şahin, projenin detaylarını anlattı.

Halil Şahin: Aksu'da imar konusunda önemli mesafeler aldık!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bölgenin en önemli sorununun planlama olduğunu, bu konuda ciddi mesafe aldıklarını ifade etti. Şahin, "Aksu'nun önceliği planlamadır. Bunu hep söyledim. " dedi.

Vasip Şahin Yıldız Sarayı restorasyonunu gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yıldız Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam eden bölümleri inceledi. Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, tarihi kitapları ve yapılan yayınları inceledi.

İbrahim Şahin: Tek katlı ya da 2 katlı binalar yapmamız gerekiyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin konuşmasında; Şehrin binalarının genetiği vardır. Çok yüksek katlı binalardan kurtulup, belki tek katlı ya da 2 katlı binalara gitmemiz gerekiyor, dedi...

Bakan Şahin: Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, vatandaşların yaşam alanlarını en iyi imkanlara getirmek için yazlı kışlı, geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Fatma Şahin: Gaziantep Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi 'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, "Türkiye ve Gaziantep için mücadele ediyoruz" dedi.

Kazım Şahin kimdir?

Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin kimdir? Kazım Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Şahin..

Ebubekir Gizligider Nevşehir yatırımlarını anlattı!

Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Ulaştırma ve haberleşmede 243 milyon TL, eğitimde 149 milyon TL, sağlıkta 127 milyon TL, adalette 19 milyon TL, orman ve su işleri alanında 90 milyon TL yatırım yapıldı" dedi

Münür Şahin kimdir?

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

Fatma Şahin: 2023'te Avrupa'nın kültür başkenti olacağız!

Fatma Şahin, ''2023 yılı geldiğinde eğitimi, kentsel planlama konularında ki sorunlarını çözmüş, sağlık hizmetleri sektöründe öncü ve Avrupa'nın Kültür Başkenti olmuş bir Gaziantep görüyorum'' dedi.

Zihni Şahin kimdir?

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kimdir? Zihni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zihni Şahin, ne zamandan beri Bafra'da Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor?

Ebubekir Şahin Haberi

Ebubekir Şahin

Somali'de inşası süren Türk askeri eğitim tesisi ocak ayında hizmete girecek.


Askeri tesisi inşa eden Istanbul-Mogadishu General Construction Yöneticisi Ebubekir Şahin, AA muhabirine projenin detaylarını anlattı.


Projenin ilk kez 2014 yılında gündeme geldiğini söyleyen Şahin, Şubat 2015'de yapılan ihaleyle projeyi aldıklarını ve beş gün sonra çalışmalara başladıklarını ifade etti.


Yaklaşık 400 dönüm arazi üzerine inşa edilen tesisin teknik takibinin, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yürütüldüğünü belirten Şahin, "İnşaat başladığından bu yana her gün 110'u Türk, 450'si Somalili 560 işçi iş başı yapıyor." diye konuştu.


Şahin, 50 milyon dolara mal olan tesisin tek seferde 500 kişiye eğitim verebilecek kapasitede olduğunu dile getirdi.


Selçuklu mimarisiyle yapılıyor

Askeri eğitim tesisinin Selçuklu mimarisiyle inşa edildiğini belirten Şahin, burayı ziyaret eden yabancı askerlerin tesise hayran kaldığını kaydetti.


"İnşaat...