02 / 05 / 2024

E.C.A. Myra ödülleri

E.C.A. Myra ödülleri

E.C.A. Myra serisi, Avrupa’nın en önemli tasarım yarışması kabul edilen A’ Design Award’da “Silver Award” ödülünü almaya hak kazandı. Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, yarışmadan bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kentsel dönüşüm uzmanından çarpıcı açıklama: 'Vatandaş bile bile lades diyor!'

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Nihat Şen'in o açıklamaları...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Euro alıp kenara atanlar hemen baksın! Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

Dün 22,28 TL'den kapanış yapan euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Euro alıp yükselmesini bekleyen yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor. İşte Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

EYT'liler dikkat! Peş peşe şartlar açıklandı! 5 bin-5 bin 975 arası prim günü...

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemenin ayrıntıları bir bir belli oldu. EYT'liler dikkat! Peş peşe şartlar açıklandı! 5 bin-5 bin 975 arası prim günü...

3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak tarihinden itibaren resmen yürürlüğe alındı. 3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

E.C.A. Myra ödülleri Haberi

E.C.A. Myra ödülleri

Armatür pazarının lider markası E.C.A’nın Myra modeli A’ Design Award yarışmasında “Silver Award” ödülünün sahibi oldu.


A’ Design Award yarışmasından bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, “Estetik ve fonksiyonu birleştiren tasarım ürünlerimize özenli dokunuşlar ile yaklaşıyor ve şekillendiriyoruz, dolayısıyla özellikle son zamanlarda aldığımız ödüller ve elde ettiğimiz bu başarıların markamızın gücüne güç kattığını düşünüyoruz. Banyo çözümlerinde her zaman yenilikçi olmayı hedefliyoruz” dedi.


Günderen, özgün tasarım ve en yeni teknolojilerle hazırladıkları E.C.A Myra armatür serisinin, çevre ve tüketici dostu teknolojilere sahip olduğunu belirterek şu bilgileri verdi:


“Kazandığı ödülle farkını ortaya koyan Myra serisi, Türkiye’de ilk defa standart, orta ve yüksek tip olmak üzere 3 ayrı boyutta sunuluyor. Bu yıl tasarruf ve güvenliği ön plana çıkartan, yani...