18 / 05 / 2024

Ece Kiremit 2015 hedefleri

Ece Kiremit 2015 hedefleri

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı.

Torunlar GYO 2015 genel kurul toplantısı 24 Mayıs'ta!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada 2015 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının 24 Mayıs Salı günü gerçekleşeceğini duyurdu.

Siena Kiremit'e İtalya'dan tasarım ödülü!

ECE Holding’in kiremit sektöründe faaliyet gösteren firması ECE Kiremit tarafından üretilen ve tasarımı İtalya’da yapılan Siena; dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

2015 emlak vergisi beyannamesi ne zaman verilir?

Taşınmaz malların satılması halinde veri mükellefi de değişeceği için, belediyeye beyanname verilmesi gerekiyor. 2015 emlak vergisi beyannamesi ne zaman verilir? Beyannameler her sene verilir mi?

Emlak Konut Ispartakule fiyat listesi 2015!

Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Emlak Konut Ispartakule'de başvurular devam ediyor. Projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte Emlak Konut Ispartakule fiyat listesi 2015...

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kura!

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi kapsamında 1.500 adet daire satışa sunuluyor. Teslimlerin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği projede minimum bin TL başvuru bedeli ödeniyor.

Perakendede 2015'in ikinci yarısı hareketli geçecek!

NG Style markasının kurucusu Nazlı Gürer Aldıkaçtı, 2015 yılının ikinci yarısının ilk altı ayından daha hareketli geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

ECE Kiremit, A’Design Award’dan tasarım ödülü aldı!

ECE Kiremit, tasarımı İtalya’da yapılan Venedik tipi kiremit ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

Ece Kiremit inovasyonla tarım toprağını kurtardı!

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar 2015!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar 2015 kapsamında 74 tane daire kurayla satışa sunuldu. Kura çekilişinin 22 Ocak'ta gerçekleşeceği projede daireler 100 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çukurova Havalimanı 2015 sonunda tamamlanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı'nın özellikle yap-işlet-devret modeli çerçevesinde işi alan firmanın, iflas etmesi nedeniyle inşaat yapımını durdurduğunu ancak, 2015 sonuna yetişeceğini dile getirdi.

İnşaat 2015'e doludizgin giriyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat, 2014'ü rekor büyümeyle kapatırken, 2015'e de büyük hedeflerle giriyor. Konutun patronları ise seçim yılı olmasına rağmen yeni yılın hareketli geçeceği görüşünde

Mustafa Baygan: 2015 konutta bilgi sahibi olanların yılı!

Konut sektörü için 2015 yılını hareketli geçeceğlnl söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye 'de markalı konut projelerinin sayısının gün geçtikçe daha da arttığını ifade etti.

2015 yılı 2014'ten daha hareketli geçecek!

2015'in satın alma kararlarını erteleyenlerin harekete geçeceği bir yıl olacağını vurgulayan Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "2015'in 2014 yılına kıyasla çok daha hareketli geçeceğini söyleyebiliriz" diyor.

Ece Kiremit 2015 hedefleri Haberi

Ece Kiremit 2015 hedefleri

Ece Holding, çatı kaplamalarının en önemli malzemesi olan kiremit üretiminde tarım toprağının kullanılmasını bitirdi. Türkiye'de tarım toprağının kiremit üretiminde kullanılması yasak. Ancak bu durum kiremit için muaf tutuldu. Ece Holding, Ar-Ge çalışmaları sonucunda ilk kez tarım toprağı kullanmadan kiremit üretmeyi başardı. Kayaç malzemeyi öğüterek yapılan bioksit kiremit tarım toprağının hammadde olarak kiremitte kullanılmasının önüne geçti. Klasik kiremite göre yüzde 30 daha pahalı olan bioksit kiremit, 700 bin liralık araştırma masrafıyla bulundu. Ece Holding şirketi Ece Kiremit'in özel hammaddeler kullanılarak ürettiği bioksit, geleneksel kiremitlere oranla daha yüksek soğuğa daha dayanıklı, daha iyi su, ısı ve ses yalıtımına sahip. Bu özellikleri nedeniyle de geleneksel kiremitlere oranla yüzde 30 pahalı satılacak. Yıllık 310 milyon adet kiremitin üretildiği Türkiye'de, 125 milyon adetle pazarın...