14 / 05 / 2024

eceabat iskelesi engelliler için uygunmu

eceabat iskelesi engelliler için uygunmu

Çanakkale Boğazı’ nda deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ nın ‘Engelsiz Denizler Projesi’ kapsamında Türkiye’ de ilk sertifikayı almaya hak kazandı....

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Çanakkale Eceabat'taki riskli yapılar meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanmasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Almanya'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Rize'de iş makinesinin çarptığı inşaat iskelesi otomobilin üzerine devrildi!

Rize Hemşin'de iş makinesinin çarptığı iki katlı inşaat iskelesi bir otomobilin üzerine devrildi.

Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Beyoğlu'nda Özel Zapyon Rum Lisesi'nin inşaat iskelesi çöktü.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Rize'de inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Rize'de 13 katlı bir inşaatın iskelesi çöktü. Olay sonucu 2 işçi yaralandı.

Eceabat Şehitler Camisi ibadete açıldı!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde THY-OPET Havacılık Yakıtları AŞ tarafından inşa edilen Eceabat Şehitler Camisi ibadete açıldı.

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Çanakkale Eceabat'ta 10 yıllığına kiralık akaryakıt tesisi!

Eceabat Belediye Başkanlığı, Çanakkale Eceabat'ta yer alan akaryakıt tesisini 10 yıllığına kiraya verecek.

eceabat iskelesi engelliler için uygunmu Haberi

eceabat iskelesi engelliler için uygunmu

Çanakkale Boğazı’nda deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın ‘Engelsiz Denizler Projesi’ kapsamında Türkiye’de ilk sertifikayı almaya hak kazandı. Yıllardır tek başına deniz seyahati yapamayan engelliler, artık kimseye muhtaç olmadan deniz yolculuğu yapabilmenin keyfini çıkartıyor.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın engelli yolcuların diğer yolcularla eşit şartlarda seyahat edebilmesini amaçladığı “Engelsiz Denizler Projesi” kapsamında Türkiye’de ilk sertifikayı alan denizcilik şirketi olan GESTAŞ A.Ş, engelli vatandaşların yüzünü güldürdü. Proje kapsamında öncelikli olarak Çanakkale ve Eceabat iskeleleri ve 57. Alay gemisinde engelli vatandaşların ulaşımını rahatlatmak adına her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. İskele ve gemilere yardım butonları kondu. Hissedilebilir yürüyüş yolları yapıldı, kabartmalı tanıtıcı haritalar hazırlandı. Yine iskele ve gemilere kabartmalı uyarı işaretleri yerleştirildi. 57. Alay gemisine, kurallara uygun...