27 / 07 / 2024

Ecevit Keleş chp

Ecevit Keleş chp

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş kimdir? Ecevit Keleş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş'in biyografisi...

Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından Yenimahalle'de yaptırılan Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi'nin açılış törenine katıldı.

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi 19 Mayıs'ta açılacak!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak.

Keleşoğlu İnşaat'tan 2 milyar liralık 3 proje!

Keleşoğlu İnşaat yeni projeler için düğmeye bastı. Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, İstanbul'da yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 3 proje planladıklarını belirtti.

Keleşoğlu İnşaat 2015'te 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyleyen Mustafa Keleş, 2015'te Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 proje daha planladıklarını söyledi.

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Üzerinde çalıştığı,3 karma projeye 2 milyar liralık yatırım yapacak Keleşoğlu, bir yandan da ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek..

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe projesine yıl içinde başlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy Fikirtepe 'de yeni projeye başlamayı hedefleyen Keleşoğlu İnşaat, 2 adadan birinde yüzde 96 ve diğerinde ise yüzde 55 anlaşmaya ulaştı...

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 249 bin TL sermaye ile, Bakırköy 'de, Serdal Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

CHP köprü geçiş ücretlerinin kaldırılması için TBMM'ye kanun teklifi sundu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinden geçiş ücreti alınmaması hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı (TBMM)'na kanun teklifi sundu.

CHP İztuzu Plajı'nın ihale sürecinin araştırılmasını istedi!

CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan ve de arkadaşları ihale ediliş biçimiyle gündeme gelen iztuzu için Meclis Araştırma Komisyonu açılmasını istedi.

CHP'li Gülsever'den Soma binası açıklaması!

CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Spine Tower'ı da kapsayan imar planı ile ilgili " Spine Tower asla aklanmamıştır tersine verilen haklar geriye alınarak yapılan hatadan dönülmüştür " dedi.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Selçuklu İnşaat'ın acı günü! Ahmet Keleşoğlu vefat etti!

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

Ecevit Keleş chp Haberi

Ecevit Keleş chp

Ecevit Keleş kimdir?

1973 Trabzon doğumludur. İlk ve Orta öğrenimimi Trabzonda tamamladı. Lise öğrenimini ise Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Lisesi'nde bitirdikten sonra 1996 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


İnşaat sektörü, Mühendislik sektörü ve Tavuk Üreticiliği alanlarında iş hayatı faaliyetlerini sürdürüyor 2004-2009 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sapanca Belediye Meclis Üyeliği yapan Keleş, 2011 yılında yapılan Genel Seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı oldu. 


29 Nisan 2012 yılında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı'na seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için 10 Temmuz 2013 tarihinde görevinden istifa etti. 


Keleş, evli ve 2 çocuk...