06 / 05 / 2024

Eczacıbaşı holding yatırımları

Eczacıbaşı holding yatırımları

Eczacıbaşı Holding, 21 milyon euroluk yatırımla kurduğu Rusya'daki yeni fabrikasını hizmete açtı. Ülkedeki ikinci tesisini kuran Eczacıbaşı Holding, dünya genelindeki fabrika sayısını da 16'ya çıkardı...

Eczacıbaşı Arnavutköy'den 700 dönümlük arsa satın aldı!

Türkiye'nin önemli işadamlarının ve gruplannın bu yöndeki yatırımlarını okurlarımızı bilgilendirmek için yakından izliyoruz. En son Eczacıbaşı Ailesi'nin İstanbul'un yeni ilçelerinden Arnavutköy'e bir süredir ilgisinin olduğunu duyduk...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Eczacıbaşı holding yatırımları Haberi

Eczacıbaşı holding yatırımları

Eczacıbaşı Holding, 21 milyon euroluk yatırımla kurduğu Rusya'daki yeni fabrikasını hizmete açtı. Ülkedeki ikinci tesisini kuran Eczacıbaşı Holding, dünya genelindeki fabrika sayısını da 16'ya çıkardı.


Eczacıbaşı Holding, yurtdışındaki tesis ağına bir yenisini daha ekledi. Türkiye dışında, dünya genelinde 15 fabrikası bulunan Eczacıbaşı'nın tesis sayısı Rusya'daki yeni yatırımla 16'ya ulaştı. 2011'de Rusya'nın Serpukhov kentinde ilk fabrikasını kuran Eczacıbaşı, yeni tesisle ülkedeki yatırımını da ikiye çıkarmış oldu. Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun markası VitrA'nın yeni tesisi 21 milyon euroluk yatırımla faaliyete başladı. Yeni tesis, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun yurtdışındaki ilk seramik sağlık gereci üretim tesisi olma özelliği de taşıyor. Fabrikanın açılış törenine Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Moskova Bölgesi Yatırım ve İnovasyon Bakanı Denis Petrovich...