28 / 04 / 2024

eczacıbaşı kartal projesi

eczacıbaşı kartal projesi

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün basında çıkan Eczacıbaşı Holding Kartal projesi hakkında açıklama yaptı...

Kartal'da müteahhitler savaştı Eczacıbaşı kazançlı çıktı!

1.3 milyar TL ile ilaleyi Dap Yapı ve Ağaoğlu ortaklığının kazandığı Kartal arsanın arkasında Eczacıbaşı’nın 400 dönüm arazisi bulunuyor. Firma arsanızı aynı şartlarda ihale etse 7milyar hasılat elde ediyor…

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün basında çıkan Eczacıbaşı Holding Kartal projesi hakkında açıklama yaptı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

DKY Sahil Kartal Projesi teslim tarihi!

DKY Sahil Evleri'nde dairelerin fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor. DKY Sahil Kartal Projesi teslim tarihi ne zaman?

16 soruda Prava Kartal projesi!

İtibar İnşaat tarafından hayata geçirilen Prava Kartal projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Fiyatları 530 bin TL'den başladığı projede lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Proje hakkındaki tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte 16 soruda Prava Kartal projesi...

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Kale Grubu Daire Kartal projesi ne zaman teslim?

Kale Grubu'nun ilk konut projesi olan Daire Kartal'da ev fiyatları 254 bin liradan başlayarak değişiyor. Peki Kale Grubu Daire Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

eczacıbaşı kartal projesi Haberi

eczacıbaşı kartal projesi

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'daki arsasına ilişkin MNT ile yapılan sözleşmenin feshi hakkında açıklama yaptı.

İMZALAR ATILMIŞTI

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin maliki olduğu İstanbul ili Kartal ilçesindeki taşınmazın konut imarına sahip olacak bölümünde, projenin gerçekleştirilebilmesine yönelik yasal süreçler dahil tüm adımların tamamlanabilmesi halinde, hasılat paylaşımı esaslı bir konut projesi geliştirilebilmesi amacıyla Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile bir "Sözleşme" imzalandığı açıklanmıştı. 

318 BİN METREKARELİK DEV ARSA

Toplam 318 bin metrekare büyüklüğündeki arsada Mesa, Nurol ve Tahincioğlu güç birliği yapacaktı. Üzerinde metruk depoların bulunduğu arsanın temizlenmesi, 3 bine yakın konutun bu arsanın üzerinde inşa edilmesi planlanıyordu. 

SÖZLEŞME FESH EDİLDİ

Sözleşmenin...