07 / 05 / 2024

Eczacıbaşı merkez binası

Eczacıbaşı merkez binası

1991 yılında Levent'te yapılacak Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi için uluslararası bir yarışma açılmış. 30 bin metrekare alanda yapılacak iş merkezi için ünlü mimar Kevin Roche İstanbul'a gelmiş.

MÜSİAD Genel Merkez binası açıldı!

MÜSİAD Genel Merkez Binası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılıymıyla gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı, "Güçlenen bir Türkiye’nin maruz kaldığı ekonomi-politik ortam, bizleri yıldırmaz. Aksine daha büyük hamleler ve ilerleme yolunda daha cesur adımlar atmak adına cesaretlendirir ve yüreklendirir" dedi.

Yeniden Refah Partisi genel merkez binasına taşınıyor!

Saadet Partisi'nin genel merkez binasını tahliye etmesinin ardından, Yeniden Refah Partisinin binaya taşınma süreci de başladı.

Saadet Partisi genel merkez binası için kampanya başlatıldı!

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, yeni bir genel merkez binası yapmak için kampanya başlattıklarını açıkladı.

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye ediliyor!

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi kirası ödenmediği için mahkeme kararıyla tahliye ediliyor. Çankaya'daki 3 katlı genel merkez binasında tahliye işlemi başlatıldı.

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye edilecek!

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz'ün açtığı dava sonucunda Saadet Partisi'nin genel merkez binası 1 ay içinde tahliye edilecek.

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası açıldı!

Fatih Belediyesi tarafında yapımı tamamlanan Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da katıldı...

Erdemir Grubu Batı Ataşehir'deki yeni merkez binasına taşındı!

İstanbul Sanayi Odası tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul-Batı Ataşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Eczacıbaşı karo ürünlerinde yatırımlarına hız verdi!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, karo ürünlerinde yurtdışı yatırımlarına hız verdi. Yeni hat sonu rektifikasyon ve dijital baskı makineleri için 10 milyon Avro yatırım yaptı.

1991 yılında Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi projeleri için uluslararası yarışma açılmış!

1991 yılında Levent'te yapılacak Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi için uluslararası bir yarışma açılmış. 30 bin metrekare alanda yapılacak iş merkezi için ünlü mimar Kevin Roche İstanbul'a gelmiş.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra 3 markayı bünyesine kattı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra markası, 1 milyar euroluk cirosuyla dünyada sektör 8'incisi oldu. Grup, son iki yılda Burgbad, Engers ve Villeroy gibi 3 önemli markayı da bünyesine kattı

Eczacıbaşı Yapı özel durum açıklamasını yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ve Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda SPK'nın II-27.2 Tebliği Kapsamında ortaklıktan çıkarma hakkı talebi yayınlandı.

Eczacıbaşı merkez binası Haberi

Eczacıbaşı merkez binası



Dünyanın en ünlü mimarları, projelerini kabul ettirmek için İstanbul'da


Mimarlar yarışıyor


Levent'te yapılacak Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi için üç ünlü mimarlık bürosunun da katılacağı yarışma açıldı. Yarışmacı gruplardan birinini başkanı olan ve New York'taki BM binalarını yapan ünlü mimar Kevin Roche, ''ABD'nin yüzünü değiştiren adam'' olarak tanınıyor.


İSTİHBARAT SERVİSİ


   LEVENT'te 30 bin metrekarelik alanda kurulacak Eczacıbaşı İş Merkezi projelerinin yapımı için dünyanın üç büyük ve ünlü mimarlık bürosunun çağrılı olarak katılacağı uluslararası bir yarışma açıldı. Yarışmaya katılacak gruplardan birinin başkanı olan ve New York'taki BM binalarını yapan ünlü mimar Kevin Roche İstanbul'a geldi. ''ABD'nin görünüşünü değiştiren kişiler'' arasında