17 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Towers iletişmi

Eczacıbaşı Towers iletişmi

EYS Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve 2 bloktan oluşan Eczacıbaşı Towers projesinin ismi Maltepe Towers olarak değişti. Projede metrekare fiyatı 4 bin liradan başlıyor...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Mina Towers Başaran iletişim!

Toplam 1.500 daireden meydana gelen Mina Towers Başaran projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Mina Towers Başaran iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Oran Marina Towers iletişim!

Oran Marina Towers iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteren projede 912 adet konut yer alıyor.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra 3 markayı bünyesine kattı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra markası, 1 milyar euroluk cirosuyla dünyada sektör 8'incisi oldu. Grup, son iki yılda Burgbad, Engers ve Villeroy gibi 3 önemli markayı da bünyesine kattı

Eczacıbaşı Yapı özel durum açıklamasını yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ve Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda SPK'nın II-27.2 Tebliği Kapsamında ortaklıktan çıkarma hakkı talebi yayınlandı.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri diğer paylarını aldı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.’nin, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şirketin diğer paylarının alımı hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. sermayesindeki payı 20.02.2015 tarihi itibariyle %5,58 oranına ulaşmıştır.

İntema İnşaat, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin paylarını aldı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. payları alımı hakkında açıklama yaptı.

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı'daki payı yüzde 5,58'e ulaştı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. 'deki payı yüzde 5,58'e ulaştı.

Söğütlü Towers iletişim!

Trabzon Akçabat 'ta inşa edilen Söğütlü Towers projesi 2 bloktan oluşuyor. 3+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşan Söğütlü Towers iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.

İntema Eczacıbaşı Yapı Gereçleri pay alımını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri pay alımını yayınladı.

Şanlıurfa Deka Towers iletişim bilgileri!

Şanlıurfa İl'i Abide Kavşağına 5 dakika mesafede yer alan Şanlıurfa Deka Towers Evleri teslimlerinin 35 ay sonra yapılması planlanıyor. Şanlıurfa Deka Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri!

Zonguldak Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Eczacıbaşı Towers iletişmi Haberi

Eczacıbaşı Towers iletişmi

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve 2 bloktan oluşan Eczacıbaşı Towers projesinin ismi Maltepe Towers olarak değişti. Proje, Eys Grup tarafından yüskseliyor. 


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Maltepe Towers projesinde eyr alan konutların büyüklükleri 55 metrekareden başlıyor. 


Anadolu Yakası Maltepe2de Orhan Gazi Lisesi'ne çok yakın mesafede konumlandırılan Maltepe Towers prjesinde dairelerin metekare birim fiyatı 4 bin liradan başlıyor.


Maltepe Towers'ta 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.


Telefon: 0216 642 77 30

Web adresi: www.eysgrupyapi.com


Melek...