07 / 05 / 2024

edincik altına liman yapılacak mı

edincik altına liman yapılacak mı

Bandırma Belediye Meclisi'nin Mayıs toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Mirza'nın katılmaması nedeniyle meclis birinci başkan vekili Erhan Elmastaş başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda Edincik altı sahiline liman yapılmaması kararı alındı.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

ABD’den esen rüzgar altın fiyatlarını yeniden yükseltti! Güvenli liman altına talep yağıyor

FED’in faizi artıracağına dair söylentiler atlında kayıplara yol açmıştı. ABD’de büyüme verilerinin açıklanmasının ardından altındaki düşüş durdu, yeniden altına talep arttı.

Konut kredisi faizleri yüzde 0.75'in altına inmeli!

Takvim Gazetesi köşe yazarı olan Kadir Tuna, bugünkü yazısında konut kredisi faizlerinin yüzde 1'in altına çekilmesini değerlendirdi. İşte o yazı...

Konut kredisi faiz oranları yüzde 1'in altına iniyor!

Bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye başladı. Konut kredisi faiz oranları yüzde 1'in altına iniyor. İşte bankaların faizlerinde son durum...

Sivas Suşehri İmar ve Şehircilik Müdürü göz altına alındı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö'nün de bulunduuğu 6 kişi göz altına alındı.

Konut kredisi faizini yüzde 10'un altına çekeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konut kredilerinde yüzde 9 olarak gösterdiği yıllık faiz hedefi için Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Bankacılık sistemini zora sokmadan inşallah yüzde 10’un altına düşüreceğiz” dedi.

Aksigorta'dan evleri güvence altına alan proje!

Aksigorta, “Ev– Eşya Sigortası” ürünüyle ev ve eşyaları güvence altına alıyor. İşte Aksigorta'nın o projesi...

Konutta faiz yüzde 1'in altına inerse rekor kırılır!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararları sonrası gözlerin konut kredilerine çevrildiğini belirterek, "Konutta faiz yüzde 1'in altına inerse rekor kırılır." değerlendirmesinde bulundu.

Ev kredisinde faizler yüzde 1'in altına inecek!

Merkez Bankası’nın faizleri aşağıya çekmesiyle yatırım iştahını artıran iş dünyasına bankalardan indirim desteği gelmedi. Ev ve benzeri ihtiyaçların alıma dönebilmesi için de kredide faizlerin yüzde 1'in altına inmesi bekleniyor.

Elazığ Surp Kevork Manastırı koruma altına alındı!

Tarihi mirasın korunması yolunda başlatılan çalışmalar doğrultusunda, Elazığ Şahinkaya köyünde bulunan, 1061 yılında inşa edildiği kabul edilen Surp Kevork Manastırı'nın koruma altına alındığı bildirildi.

Konut faizleri yüzde 1'in altına düşerse piyasalar hareketlenir!

Türkiye'de faizlerin düşmesinin önemine işaret eden Bezci, "Özellikle konut faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesi lazım ki piyasalar hareketlensin, iç piyasalar şu anda biraz durgun vaziyette, faiz düşerse piyasalar hareketlenir." değerlendirmesini yaptı.

Ahırkapı Feneri, koruma altına alınıyor!

Kent sakinlerini 150 yılı aşkın süredir kazalardan koruyan Ahırkapı Feneri, koruma altına alınıyor. Tarihi fener, çevresindeki yapılarıyla birlikte kültür varlığı olarak kabul edildi.

edincik altına liman yapılacak mı Haberi

edincik altına liman yapılacak mı

Bandırma Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısı yapıldı. 


Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın katılmaması nedeniyle meclis birinci başkan vekili Erhan Elmastaş'ın başkanlığında gerçekleşen toplantının en çok tartışılan maddesi, Edincik altı sahilinde kurulmak istenen Ro-Ro limanına, belediye imar komisyonundan gelen raporda izin verilmemesiydi. Rapora itiraz eden MHP'li üye ve bu limana proje müellifliği yapan Harun Algül, karşı çıkarak, bu bölgeye yapılacak limanın, çevreye zararlı olmayacağını öne sürdü. 


CHP'li Selim Panç, Abdullah Erbay, Şerafettin Engüdar, Cemal Adıgüzel ve Sami Türkmen, Algül'e karşı çıkarak, bu bölgeye yapılacak bir Ro-Ro Limanı'nın çevre katliamı yaratacağını, trafik yoğunluğunu artıracağını, vatandaşların denize girdiği bu plaj bölgesinin yok olacağını vurguladılar. Bu arada Sami Türkmen, Harun Algül'e, "Siz, bir de çevreci örgütte yer alıyorsunuz. Buna rağmen, halkın istemediği bir projeyi istiyorsunuz. Bunu...