18 / 05 / 2024

Edip Dabakoğlu

Edip Dabakoğlu

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Eyüphan Boyvadaoğlu kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Eyüphan Boyvadaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Eyüphan Boyvadaoğlu'nun biyografisi...

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Dabakoğlu tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Apartmanı’nın müteahhitlerinden korkunç itiraf!

İzmir depremiyle ilgili tutuklu 7 şüpheliden 2’si, yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı’yla ilgili gerçekleri anlattı. Şüpheliler, "İnşaat yapım sürecinde ve sonrasında zeminde su birikmesini fark ettik. Buna rağmen inşaata devam edip tamamladık" itirafında bulundu.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi için ‘Hızlı hareket edelim' çağrısı!

iBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Hackhaton'u açılışına telekonferans yöntemiyle katıldı. İmamoğlu, İstanbul depremi gerçeğine değinerek, Murat Kurum'a mektup yazdığını ve hızlı hareket edip çözümler bulunması gerektiğini söylediğini belirtti...

Kanal İstanbul İmamoğlu'nu rahatsız etti, yargıya taşıyacak!

“Silahtarağa İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi” projesini iptal edip, aynı yerde “Temel Atmama” töreni gerçekleştiren CHP’li Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesini mahkemeye taşıyabileceklerini aktardı...

Ahu Aysal Hotels Les Ottomans'a veda edip Baltalimanı'na taşındı!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 55 milyon dolar harcayarak 2006'da açtığı Hotel Les Ottomans'a geçen hafta veda edip yeni yuvasına taşındı...

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nu bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösteriyor...

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Edip Dabakoğlu Haberi

Edip Dabakoğlu

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM-OTELCİLİK A-)Yurt dışından yurt içine veya yurt içinden yurt dışına kara, hava, deniz ulaştırma araçları ile münferit ve grup gezisi eğlence, spor veya benzeri organizasyonları yapmak veya başka acenteler tarafından yapılan organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak, bunlara ilişkin isim veya yer rezervasyonu yapmak. B-)Tatil köyleri, otel, motel, kamping, oberj pansiyon, dinlenme evleri, terminal tesisleri, plaj, lokanta, kafeterya, ve benzeri turistlik tesisleri işletmek, mevcut olanları satın almak, kiralamak, kiraya vermek. C-)Turizm ile ilgili faaliyetlerde bulunmak için organizasyonlar yapmak yurt içi ve yurt dışı seyahat acenteleri ve irtibat büroları kurmak,...