18 / 05 / 2024

edip uğur balıkesirdeki projeleri anlattı

edip uğur balıkesirdeki projeleri anlattı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve hizmetleriyle ilgili son durumu değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, konumu itibariyle bir çok avantaja sahip Balıkesir'i marka şehir haline getirmek istediklerini söyledi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir'e hafif raylı sistem müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Ayşebacı’dan Lojistik Köye kadar uzanan hatta 12 istasyonlu Hafif Raylı Sistem hattı için ilk adımın atıldığını söyledi.

Balıkesir Gönen'e 75 milyonluk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönenli vatandaşlarla bir araya geldi. Uğur vatandaşlara Gönen yatırımlarını anlattı.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Balıkesir'e 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Balıkesir 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım çekti" dedi. Uğur konuşmasına "Bu yatırımlara karşın Balıkesir'i cazibe merkezi ve yaşanır bir kent haline getirmek için vizyon projeleri hayata geçirdik" diye ekledi.

Balıkesir SGK binası hizmete açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Balıkesir SGK binasının açılışına katıldı

edip uğur balıkesirdeki projeleri anlattı Haberi

edip uğur balıkesirdeki projeleri anlattı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve hizmetleriyle ilgili son durumu değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, bir çok meziyeti bir arada bulunduran ve konumu itibariyle bir çok avantaja sahip Balıkesir'i marka şehir haline getirmek istediklerini söyledi.


Başkan Uğur, Balıkesir'in Kuvayi Milliye'nin başkenti Balıkesir'de fark yaratacak proje ve hizmetlerden bahsetti. Çay Deresi Rekreasyon projesinin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanacağını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Yine Çay Deresi Rekreasyon Alanı   240.000 metrekare alanda  Balıkesir Merkezdeki vatandaşlarımızın rahat nefes alması ve aileleri ile huzurlu zaman geçirmesi için ,içerisinde ;2 adet Seyir Havuzu,1 Adet Göleti, Koşu Parkuru, 517 adet araçlık Otoparkı ,Showroom Binası, İdari Binası , Fitness Alanı, Havuz Sahnesi ve Çim Amfisi , Teleferik İstasyonu, Skate Park, Yeşil Alanı ,...