02 / 05 / 2024

Edirne 2018 kentsel dönüşüm

Edirne 2018 kentsel dönüşüm

Edirne’de emlak fiyatları yükselişte. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, son 2 yıldır Edirne’de artan emlak fiyatlarını değerlendirdi. 

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm payı eleştirisi!

2018 yılında raylı sistemlere ayrılan bütçenin, 2021 yılında düşürülmesine dikkati çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüme ayrılan payın da azaldığını belirtti.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Edirne Milli Emlak Müdürlüğü'nden 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Edirne İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü; Dörtkaya Mahallesi ve Suyolları Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 17 milyon 335 bin TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkuller için ihale 20 Aralık 2018 tarihinde düzenlenecek. 

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm'de kuralar çekildi!

Kayseri'de hayata geçirilen Hacılar Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında kura çekimi yapıldı. 200 konuttan oluşan birinci etabın 2018 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Hangi ilde ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı alınır?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, 2018 yılında ödenen kentsel dönüşüm kira yardımları, Tüketici Fiyatları Endeksi'ndeki (TÜFE) artışa göre belirlenmişti.Peki, hangi ilde ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı alınır?

2018'de temeli atılan kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında tamamlanan konut ve iş yerlerinin sayısı meclis gündemine taşındı...

Edirne 2018 kentsel dönüşüm Haberi

Edirne 2018 kentsel dönüşüm


Edirne’de emlak fiyatları yükselişte. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, son 2 yıldır Edirne’de artan emlak fiyatlarını sebepleri ile birlikte açıkladı. 

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, “Yeni arsalar üretilmeyince mevcuttaki arsaların fiyatları 500-600 lirayken bin 200 liraya çıkmaya başladı. Ev satan kendini kasıyor” dedi.

“Belediyemiz arsa üretemiyor”
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Edirne Belediyesi yeni yerlerde arsa üretmesi gerekiyordu. Bunu meclis kararıyla belirli 500-600 dönümlük bir araziyi en son imara açtı. Askı süresinde itirazlar oldu. İtirazlardan sonra tekrar görüşüldü ve asıldı. Ardından tekrar itirazlar oldu. İdare Mahkemesine verildi. Yeni arsalar üretemeyince mevcuttaki arsaların fiyatları 500-600...