03 / 05 / 2024

edirne fırınlarsırtında satılık arsa

edirne fırınlarsırtında satılık arsa

Edirne Belediyesi'nce 10 adet arsanın açık teklif artırma usulüyle satılacağı bildirildi. Arsalar Fırınlarsırtı'nda 3, İskender, Ortakçukur, ve Arnavutköy'de birer, Karaağaç'ta da 4 adet olarak satışa çıkarılıyor...

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Simfer 4552 çift camlı 45 lt beyaz midi fırın ne kadara satılıyor özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Simfer 4552 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Camlı Kapak Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın hakkında merak ettiğiniz ne varsa hepsi bu haberde. İşte detaylar..

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırını araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz.

Siemens iQ300 Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte Siemens 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ankastre fırın arayışında olanlar sizin için Siemens iQ300 Ankastre Fırın'ın 60 x 60 cm ne kadara satıldığını ve özelliklerinin neler olduğunu araştırdık. İşte detaylar..

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Araba fiyatlarında büyük indirim! Renault, Toyota, Opel, Hyundai, Honda, Seat, Nissan'da kaçırılmayacak fırsatlar! 

Sıfır araba fiyatlarında, sağlık çalışanları için büyük kampanyalar düzenlendi. 150 bin liraya kadar indirim sağlanırken araç satın almak isteyen sağlık çalışanları kampanyanın detaylarını araştırmalara başladı. İşte detaylar...

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

edirne fırınlarsırtında satılık arsa Haberi

edirne fırınlarsırtında satılık arsa


Edirne Belediyesi'nce 8 adet arsanın açık teklif artırma usulüyle satılacağı bildirildi.


Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fırınlarsırtı, İskender, Ortakçukur, ve Arnavutköy'de birer, Karaağaç'ta da 4 adet arsanın açık teklif artırma usulü satılacağı belirtildi.


İsteklilerin geçici teminata ait banka mektup veya makbuzu ile birlikte yarın saat 14:00'te belediye encümenine başvurması gerektiği kaydedildi.


Ayrıca;


Edirne Beldiyesi'nce 2 adet arsa açık teklif artırma usulü ile satılacağı belirtildi.


Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Fırınlarsırtı mevkisinde 2 adet arsanın açık teklif artırma usulü satılacağı belirtildi.


İsteklilerin geçici teminata ait banka mektup veya makbuzu ile birlikte 19 Aralık Perşembe günü saat 14: 00'e kadar belediye encümenine başvurması gerektiği kaydedildi.


Yurt...