29 / 08 / 2024

edirne fırınlarsırtında satılık arsa

edirne fırınlarsırtında satılık arsa

Edirne Belediyesi'nce 10 adet arsanın açık teklif artırma usulüyle satılacağı bildirildi. Arsalar Fırınlarsırtı'nda 3, İskender, Ortakçukur, ve Arnavutköy'de birer, Karaağaç'ta da 4 adet olarak satışa çıkarılıyor...

Ev almak yatırım aracı olmaktan çıktı mı? Satılık fiyatlar düşse bile, kiralar fırlayacak! 

Son zamanlarda hem satılık hem kiralık konut fiyatlarında yaşanan artışları, ev sahibi olmayı da ev kiralamayı da zorlaştırdı. Peki konut piyasasını neler bekliyor? 

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

Yabancılara gayrimenkul satışında vatandaşlık detayı incelenmeli: Bir gayrimenkulle 10 kişiye hak tanınabiliyor!

Aykırıcom Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, yabancıya gayrimenkul satışı karşılığında vatandaşlık verilmesi konusunun incelenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Simfer 4552 çift camlı 45 lt beyaz midi fırın ne kadara satılıyor özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Simfer 4552 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Camlı Kapak Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın hakkında merak ettiğiniz ne varsa hepsi bu haberde. İşte detaylar..

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırını araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz.

Siemens iQ300 Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte Siemens 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ankastre fırın arayışında olanlar sizin için Siemens iQ300 Ankastre Fırın'ın 60 x 60 cm ne kadara satıldığını ve özelliklerinin neler olduğunu araştırdık. İşte detaylar..

edirne fırınlarsırtında satılık arsa Haberi

edirne fırınlarsırtında satılık arsa


Edirne Belediyesi'nce 8 adet arsanın açık teklif artırma usulüyle satılacağı bildirildi.


Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fırınlarsırtı, İskender, Ortakçukur, ve Arnavutköy'de birer, Karaağaç'ta da 4 adet arsanın açık teklif artırma usulü satılacağı belirtildi.


İsteklilerin geçici teminata ait banka mektup veya makbuzu ile birlikte yarın saat 14:00'te belediye encümenine başvurması gerektiği kaydedildi.


Ayrıca;


Edirne Beldiyesi'nce 2 adet arsa açık teklif artırma usulü ile satılacağı belirtildi.


Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Fırınlarsırtı mevkisinde 2 adet arsanın açık teklif artırma usulü satılacağı belirtildi.


İsteklilerin geçici teminata ait banka mektup veya makbuzu ile birlikte 19 Aralık Perşembe günü saat 14: 00'e kadar belediye encümenine başvurması gerektiği kaydedildi.


Yurt...