29 / 04 / 2024

edirne huzur evi nerede yapılıyor

edirne huzur evi nerede yapılıyor

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, huzur evi engelsiz yaşam merkezi belediyesi için Zirve tesisin ısrarla TOKİ Sosyal Konutları'nın yanındaki engebeli hazine arazisine yapılması istendiğini söyledi.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Edirne Devlet Konuk Evi hizmete açıldı!

Edirne Valiliği tarafından himayelerinde yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı Müdürlüğünce restore edilen Devlet Konuk Evi, faaliyete başladı.

Edirne Sabuni Mahallesi'nde metruk binalar yıkılıyor!

Edirne Sabuni Mahallesi'nde yıkılması planlanan, kötü görünüm oluşturan ve kirlilik yaratan bu metruk binalardan kurtuluyor. Bölgede metruk evi bulunanların yıkım işlemlerine başlaması diğer ev sahiplerine de örnek oluyor.

Dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi!

Ev insanın en çok huzur bulduğu, rahat ettiği yerdir. Ancak bazı evler ihtiyacın ötesine geçmiş durumda. İşte dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi...

Altındağ Belediyesi'nden Gagavuzya'ya huzurevi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Gagavuzya'da yeni bir huzur evi inşa ediyor.

Edirne Fenerbahçe Evi'nin inşaatı başladı!

Fenerbahçe Kulübü tarafından Edirne-Havsa kara yolu üzerinde hayata geçirilecek Fenerbahçe Evi projesinin temeli atıldı.

Çorum Osmancık'a 100 yataklı huzur evi!

Osmancık Belediyesi ilçede hayata geçireceği 100 yatak kapasiteli Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatına başladı.

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Antalya Kepez Huzur Evi yıl sonunda açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlılara kalıcı ve geçici barınma hizmeti verecek olan şefkat ve huzur evini yıl sonunda hizmete açacaklarını söyledi.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Şile, 3.köprü ile cazibe merkezi oldu!

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında son durum!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, sosyal sorumluluk mantığı ile yaptıkları tesisin, bir takım sosyal çalışmalarla bakıma muhtaç yaşlılara iyi bir yuva olacağını kaydetti.

edirne huzur evi nerede yapılıyor Haberi

edirne huzur evi nerede yapılıyor

Huzurevi ve engelsiz yaşam merkezi için belediyenin Karanlıkdere mevkisinde bulunan TOKİ Sosyal Konutları Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, gazetemizin 3 Temmuz 2015 tarihli sayısında yer alan "Merkez Sulama Kooperatifi Başkanı Hasan Nalbantoğlu: 'Mezbaha mahsulümüze zarar veriyor'" başlıklı haber ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, DSİ tarafından yaptırılan atık su arıtma tesisinde yaşanan sıkıntı ve Keşan'a yapılması gündemde olan huzurevi ve engelsiz yaşam merkezi yeri konusunda bilgi verdi. 


"PLANLAMA BELEDİYENİN ELİNDEYSE BİR ŞEKİLDE İNİSİYATİF KULLANMAK İSTERİM" 

Huzurevi ve engelsiz yaşam merkezi için belediyenin Zirve Konutları'nın yakınlarındaki hazine arazisini önerdiği belirten Özcan, bahse konu tesisin ısrarla Karanlıkdere mevkisinde bulunan TOKİ Sosyal Konutları'nın yanında engebeli hazine arazisine yapılması istendiğini kaydetti. Huzurevi ile engelsiz yaşam merkezinin Keşan'a uzun yıllar hizmet edeceğini belirten Mehmet Özcan, "Böyle bir tesisi...