05 / 05 / 2024

Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi

Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi.

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açılıyor!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri!

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 31 adet 2+1 konut, 141 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi Haberi

Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini ancak 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan askeri darbe girişimi sonrası süreç nedeniyle köprünün hem Karaağaç hem de Yıldırım mevkiindeki bağlantı yollarının inşaat yapımı tarihlerinde bir takım aksamalar meydana geldiğini belirtti. Sezen, Edirne Valisi Günay Özdemir ile Karaağaç Köprüsü’nün tamamlanması ve açılışının yapılması noktasında gerekli istişarelerin yapıldığını ve daha önceden de söz verildiği üzere kışa yetişmesi için takiplerini sürdürdüklerini ifade etti.

Karaağaç Köprüsü’nün 14 Temmuz 2013 tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini yürüten Başbakan Binali Yıldırım ve dönemin Sağlık Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılmıştı. Yapımına devam edilen TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi içerisinde yer alan Meriç...