14 / 05 / 2024

edirne Karağaç Tahliye Kanalı

edirne Karağaç Tahliye Kanalı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Edirne’de inşa edeceği dev Karaağaç Tahliye Kanalı ile yağışlardan ve kar erimelerinden dolayı yaşanan su baskınlarının önüne geçecek.

Prof. Dr. Hakan Kara açıkladı! Mevduat faizi neden düşüyor? 

Son haftalarda yükselişine devam ederek, 1-3 aylık mevduatta yüzde 68,9'u bile gören faiz sınırlı da olsa düşüş gösterdi. Peki mevduat faizi neden düşüyor? İşte TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara'nın paylaşımı...

Prof. Dr. Hakan Kara açıkladı: Düşük faizli TL kredi için gereken şart...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini sabit tutarak yüzde 50 seviyesinde bırakmasına rağmen tüketici, konut ve taşıt kredisinde faizler çok yüksek. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara TL krediye düşük koşullarda erişmek için formülü verdi.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın

Dolar endeksindeki düşüş tüm hızıyla devam ederken, doların geleceği seviye açık açık paylaşıldı. Bu rakam ilk kez açıklandı! Doları olanlar kaçacak yer arayacak! Kara gün geliyor, hemen bakın...

İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! O tarihte dolar düşecek, altın fırlayacak

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası faiz kararı dün açılandı. Gelecek hafta ise FED faiz karaı açıklanacak. Kararın piyasaları etkileyeceğini belirten Memiş, doların düşeceğini altın fiyatlarının ise fırlayacağını söyledi.

TOKİ Edirne projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Edirne 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Edirne 2022 başvurusu..

TOKİ Edirne sosyal konut projesine dair tüm detaylar açıklandı. Peki 2022 TOKİ Edirne projesi Edirne’nin hangi ilçelerinde inşa edilecek sorularının yanıtlarlarını sizler için derledik… İşte TOKİ Edirne 2022 başvuru şartları…

Edirne Belediyesi'nden büyük fırsat! 7 arsayı satışa çıkardı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak.

Merkez Bankası’nın eski Başkekonomisti Hakan Kara canlı yayında kalan son mermiyi açıkladı! Zor günler için saklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başekonomisti Hakan Kara, ekonomideki son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

TOKİ Edirne Hadımağa 221 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Hadımağa projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

edirne Karağaç Tahliye Kanalı Haberi

edirne Karağaç Tahliye Kanalı


Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Edirne’de yaşanan su baskınlarını ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.Karaağaç Tahliye ve Drenaj Kanalı, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından açılacak. Hem tahliye kanalı hem de taşkın koruma vazifesi yapacak olan kanal sayesinde su baskınları engellenecek.  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu twitterdan konuyla ilgili açıklama yaptı.


İşte Bakan Eroğlu'nun açıklaması




Ceren...