07 / 05 / 2024

Edirne kuş oteli

Edirne kuş oteli

Edirne’de Türkiye’de, kapasite olarak en fazla kuş adetine sahip olan kolombodrum tesisi yapıldı. Tesisin inşaatı 1.5 milyon TL'ye mal oldu.

Kuşadası Asayra Termal Otel Spa 40 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar Mahallesi, 718 ada 1 parselde yer alan oteli 40 milyon TL'ye satıyor...

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

Edirne’ye 1.5 milyon TL'ye kuş oteli inşa edildi!

Edirne’de Türkiye’de, kapasite olarak en fazla kuş adetine sahip olan kolombodrum tesisi yapıldı. Tesisin inşaatı 1.5 milyon TL'ye mal oldu.

Türkiye’nin ilk güvercin oteli Diyarbakır’da açıldı!

Diyarbakır'da, güvercin meraklıların ihtiyacını karşılayacak ilk güvercin oteli açıldı. 25 odalı güvercin otelinde yüzlerce güvercin barınırken, günlük bakımları yapılan kuşlar için sahiplerinin aylık 150-200 lira ücret ödediği öğrenildi.

Edirne Ulu Camii yenilendi!

Edirne’de Vakıf Haftası kapsamında Osmanlı döneminde padişahların kılıç kuşanma merasimlerinin yapıldığı, kentin eski camii olan ve yapımı 1414’te tamamlanan Ulu (Eski) Camii çiçeklerle bezenerek adeta rengarenk oldu.

Sevil Sabancı Şişli Kuştepe'de 34 milyon TL'ye otel inşa ediyor!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, SS Otelcilik adıyla bir şirket kurmuştu. Sabancı, ilk oteli için Kuştepe'de 34 milyon liraya mal olacak otel inşaatına başladı.

Kuşadası Amara Otel hizmete açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli'nin sahibi Hüsnü Uçar'a ait Amara Sealight Elite Otel, hizmete açıldı.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group'un Kuşadası Ramada Oteli açıldı!

Kuşadası Bayraklıdede Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi. Özyer Group, 8'inci otelini 180 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi!

Kuşadası’nda 2009 yılında M. Esat Altungün’ün başkan seçilmesiyle başlayan turizmde yeniden yapılanma meyvelerini yavaş yavaş veriyor. Bayraklıdede Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi.

Edirne kuş oteli Haberi

Edirne kuş oteli

Türkiye’de, kapasite olarak en fazla kuş adetine sahip olan kolombodrum tesisi Edirne’de inşa edildi. Posta güvercini tutkunları, yarışlar öncesi kuşlarını bu tesise getirip, otel konforundan barınmaya, sağlık hizmetlerine, yarış eğitimlerinden beslenmelerine kadar tüm hizmetleri alabiliyor. ‘Kolombodrum’ olarak da bilinen, posta güvercinleri için ortak kümesin en büyük tesisi Edirne’de inşa ediliyor. Bursa, İzmir, Akhisar, Manisa, Balıkesir gibi Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan posta güverciniseverler, yarışlar öncesi kuşlarını yatırım bedeli 1.5 milyon TL olan tesise göndererek, belirli sürelerde yarış eğitimi, barınma ve sağlık gibi hizmetleri alabiliyor.


Güvercin hastanesi 

Güvercinseverlerin ‘güvercin oteli’ olarak da adlandırdıkları kolombodrum tesisi, 500 metrekare kapalı alanı ve yaklaşık 3 bin kuş kapasitesi ile hizmet vermeye başladı. Tesisin en önemli özellikleri arasında hayvan ferahı açısından kümes tasarımı, zemini ve yapısı ön...