13 / 05 / 2024

edirne mesken satışı

edirne mesken satışı

Edirne Milli Emlak Müdürlüğü, mülkiyeti Edirne Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait 49 adet gayrimenkul 9 milyon 835 bin 550 TL'ye satıyor...

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare'den Edirne'de satılık gayrimenkul!

Edirne İl Özel İdaresi, Edirne İpsala'da yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerini satışa çıkardı. İpsala Bayrambey'de yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerinin muhammen bedeli 61 milyon 432 bin 500 TL olarak belirtildi.

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne'de 3 taksitle, KDV'den muaf 3 arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Dilaverbey Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak ve 3 taksitle satıyor. Peki Edirne Merkez'deki 3 arsanın fiyatları ne kadar? 

Edirne'de KDV'den muaf, 3 taksitle iki arsa satılıyor! Arsa alacaklar aman bu tarihi kaçırmayın! 

Edirne Belediyesi, Edirne ili, Merkez ilçesi, Dilaverbey ve Şükrüpaşa Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Edirne'de ticari imarlı 3 arsa satılacak!

Edirne İli Havsa Belediye Başkanlığı, Edirne Havsa'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticari imarlı olarak belirtildi.

Edirne'de 3 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi resmen açıkladı! Arsa alacaklara müjde! 

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Edirne Merkez'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ankara’da yaşayanlar dikkat! 17 adet mesken uygun fiyatlarla satışta! Bu fırsat bir daha gelmez!

Ankara’da yaşayanlar için sevindirici haber geldi. 17 adet mesken uygun fiyatlarla satışa çıktı. Bu fırsat bir daha gelmez! İşte detaylar…

Edirne'de 584,70 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Edirne Belediyesi, Edirne ili, Merkez ilçesi, Barutluk Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Edirne Belediyesi'nden büyük fırsat! 7 arsayı satışa çıkardı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

edirne mesken satışı Haberi

edirne mesken satışı

Edirne Milli Emlak Müdürlüğü, mülkiyeti Edirne Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait 49 adet gayrimenkul 9 milyon 835 bin 550 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 21 Temmuz 2020'de gerçekleştirilecek. 

İlan Metni: 

Yukarıda nitelikleri, tahmini bedelleri ve geçici teminatları belirtilen 1-51 (51. sıra dahil) sıradaki taşınmazların satış ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile 52. sıradaki taşınmazın irtifak hakkı ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51. maddesi (g) bendi gereğince Pazarlık Usulü ile karşılarında belirtilen tarih ve saatte İstasyon Mahallesi Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Cad. No:63 22030-EDİRNE adresindeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürülüğünde Konferans salonunda teşekkül edecek komisyon huzurunda yapılacaktır.

1- İhale ile ilgili dosya ve şartname mesai saatleri dahilinde Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz...