03 / 05 / 2024

edirne ticaret bölge müdürlüğü lojmanı

edirne ticaret bölge müdürlüğü lojmanı

Edirne'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yer alan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne ait iki lojman, dinamitle yıkıldı...

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Edirne Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne ili, İpsala ilçesinde yer alan 30 tarlayı kiraya çıkarıyor. 

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ Esenler 1. Etap 3. Bölge ihalesi yarın!

İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün imara uygun ticaret alanı olarak yapı yapmak şartı ile 25 yıl süreyle yapım karşılığı kiralama işini ihaleye çıkarıyor. 

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 17 Kasım'a ertelendi!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi ertelendi.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adnan Yıldırım: 4. serbest bölge arayışındayız!

İzmir Ticaret Borsası Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada; "Yeni serbest bölge arayışlarımız da var. İzmir'de serbest bölgeler kenti olsun." dedi

edirne ticaret bölge müdürlüğü lojmanı Haberi

edirne ticaret bölge müdürlüğü lojmanı



Edirne'de görüntü kirliliği oluşturan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne ait iki lojman, dinamitle yıkıldı. 


Kapıkule Sınır Kapısı yakınlarında, geçmişte lojman olarak kullanılan binaların yıkımı için çevrede jandarma ekiplerince güvenlik önlemi alındı. Güvenlik şeridi çekilerek, yolun ulaşıma kapatılmasının ardından, 4 katlı iki binadaki 318 kolona yerleştirilen 80 kilo dinamit, yıkımda görevli mühendislerin kontrolünün ardından mekanizmayla patlatıldı. Binalar 5 saniyede yıkıldı. 



Bölgedeki diğer lojmanlar da yıkılacak 

     

Yıkımın ardından gazetecilere açıklama yapan İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Özer, binanın yıkımında 80 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. 


Yıkımın kısıtlı imkanlarla yapıldığını anlatan Özer, ''Daha iyi imkanlar sağlanırsa daha başarılı yıkımlar gerçekleştirebilmek mümkün. Bu çalışmanın, Türk mühendislerin patlatmayla yapıları yıkabileceğini gösterdiğini düşünüyoruz'' diye konuştu. 


Edirne İl Özel İdaresi Maden...