05 / 05 / 2024

Ediz Giray kimdir

Ediz Giray kimdir

İstanbul'da kentsel dönüşüm ve lüks öğrenci yurtlan ile büyüyen Avrupa Şirketler Grubu, aralarında izmir'in de bulunduğu 4 kentte yatırım atağına çıkacak.

Gayrimenkul sektörü rotasını öğrenci yurtlarına çevirdi!

Gayrimenkul sektörü gözlerini öğrenci yurtlarına çevirmiş durumda. Özellikle 9'u devlet 41 'i özel olmak üzere toplamda 50 üniversitenin bulunduğu İstanbul'da durum dikkat çekici.

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Giray Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ediz Giray tarafından kuruldu.

Ediz Giray, ihtiyacı gördü yurt işine girdi!

Yurt sektöründe doğan boşluğu gören Avrupa Şirketler Grubu Başkanı Ediz Giray, Konforist yurtlarını kurdu. Giray, "Yurt yatırımı kendini 100 ayda amorti ediyor" dedi. İşte açıklamaları...

Ediz Giray: Her yıl yeni bir yurt açacağız!

İstanbul'da kentsel dönüşüm ve lüks öğrenci yurtlan ile büyüyen Avrupa Şirketler Grubu, aralarında izmir'in de bulunduğu 4 kentte yatırım atağına çıkacak.

Avrupa Şirketler Grubu 20 milyon TL'lik yurt yatırımlarıyla yükselecek!

Birbiri ardına kumlan üniversiteler ile öğrenci yurdu ihtiyacı artıyor. Avrupa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, konut işinden çıkıp yurt yatırımlarına ağırlık vereceklerini açıkladı.

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Ediz Giray Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL sermaye ile 8 Haziran'da Eyüp'te kuruldu.

Uğurcan Giray kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş'ın görevinden ayrılması ile Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Uğurcan Giray oldu. Peki, Uğurcan Giray kimdir? İşte Uğurcan Giray..

Konforist’te yaşam başlıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 21 Eylül 2014’te kapılarını açıyor.Avrupa Yurt Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray konuyu değerlendirdi.

Avrupa İnşaat 20 milyon lira yatırımla Konforist'i kurdu!

Ediz Giray, Avrupa İnşaat olarak yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla kurdukları 'Konforist' hakkında bilgi verdi. Konforist 237 kişi kapasiteli ve içerisinde 125 adet oda bulunuyor.

Muhteşem Giray kimdir?

Prof. Dr. Muhteşem Giray, Mimar Sinan Üniversitesi Kurucu Rektörü idi. 90 yaşında vefat eden Mimar Muhteşem Giray, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünü bitirmiş ve sonrasında aynı okulda hocalık yapmıştır...

Özgür Ediz kimdir?

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü Ana Bilim Dalı öğretim görevlisi Mimar Doç. Dr. Özgür Ediz kimdir? İşte Bursa’da bir çok binanın mimarı olan Özgür Ediz'in biyografisi...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Ediz Giray kimdir Haberi

Ediz Giray kimdir

İstanbul'da kentsel dönüşüm ve lüks öğrenci yurtlan ile büyüyen Avrupa Şirketler Grubu, aralarında izmir'in de bulunduğu 4 kentte yatırım atağına çıkacak. Avrupa Şirketler Grubu'nun ilk temellerinin Avrupa Proje Yönetim Grubu ve Avrupa İnşaat ile 2006 atıldığını söyleyen Avrupa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, "Grubumuz, uzman olduğu inşaat sektöründe alanında yaklaşık 25.000 konutun satış sürecini yönetmiş, inşaatını kendi üstlendiği birçok konut/işyeri ve kentsel dönüşüm projesine imza atmış ve pek çok saygın projenin pazarlama, markalaşma ve yönetim çalışmalarını başarı ile sonlandırmıştır. 2013 yılında büyüme kararı alarak ilk olarak Avrupa Özel Yurt Yatırım Anonim Şirketi, 2014 yalında Eforist Özel Yurt Yatırımları Limited Şirketi ve 2015 yılında Avrupa Tesis Yönetimi faaliyete girmiştir. 2015 yılında tüm bu şirketler Avrupa Şirketler Grubu bünyesinde...