28 / 04 / 2024

Edonia Garden fiyat

Edonia Garden fiyat

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Pendik Edonia Garden fiyat 2018!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Edonia Garden projesi Kar Yapı imzasıyla 85 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Pendik Edonia Garden fiyat 2018...

Edonia Garden ön satışta!

Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesinde daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışa çıktı. 

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 merakla araştırılıyor. Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Rams Garden fiyat 2022! Rams Garden fiyat listesi Eylül 2022...

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan Rams Garden projesinde, 24 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor. Rams Garden fiyat 2022 bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden fiyat 2022...

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi!

DAP YAPI Garden Hillsfiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Trio Garden fiyat!

Trio Garden fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trio Garden fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Kar Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Almanya'da gerçekleştirilecek olan 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak olan Kar Yapı, fuarda 'Edonia Garden' projesini tanıtacak.

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Edonia Garden fiyat Haberi

Edonia Garden fiyat

 
Kar Group 13-14 Nisan tarihlerinde Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlecek olan MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda yerini almaya hazırlanıyor. Fuarda, Karkim Yapı Kimyasalları ürünleriyle birlikte Kar Group bünyesinde yer alan KarBeton, KarAsfalt, KarKireç, KarAgrega, KarBeton elemanları, KarDem demir markaları tanıtılacak. Ayrıca, grup İstanbul Pendik'te hayata geçirdiği 'Kar Yapı Edonia Garden' projesini de tanıtacak. 

Fuarda ilgi çekmesi beklenen 'Edonia Garden' projesi hem gurbetçilerin hem de çevre ülkelerden gelen yabancıların beğenisine sunulacak. Türkiye’de bir ev sahibi olmayı hayal eden gurbetçilere projelerini tanıtacak olan Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Almanya'daki vatandaşların uygun şartlarda ev almalarını hedeflediklerini vurguladı. 
 
Toplamda yaklaşık 5 bin ziyaretçiyi hedefleyen fuarın yüzde 70'i Türk kökenli firmalar ve geriye kalan yüzde 30´u Alman ve...