05 / 05 / 2024

Edra Evleri adresi

Edra Evleri adresi

Edra Evleri fiyatları 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Edra Evleri İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yer alıyor.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Vogue Bomonti Evleri ulaşım adresi!

Vogur Bomonti Evleri projesi 19 katlı tek blok olarak yükseliyor. İstanbul Şişli'de hayata geçirilen projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Çeşme Edra Evleri'nde kişiye özel konfor!

İzmir'de 1987'den beri faaliyet gösteren Doğusan İnşaat tarafından hayata geçirilen Edra Evleri'nde kişiye özel konfor öne çıkıyor. Proje 365 gün yaşam sunuyor.

Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

KG İnşaat Okyanus Park Evleri, 'huzurla yaşamanın tek adresi' sloganıyla yola çıkarak sahiplerini bekliyor. İşte, Pendik Okyanus Park Evleri nerede sorusunun cevabı...

Edra Çeşme Evleri: Doğusan İnşaat'ın yeni konut projesi!

Dünya standartında bir provans noktası olan Alaçatı-Çeşme destinasyonunun en yeni öncülerinden biri Edra Çeşme Evleri. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntılarını düşünüldü

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Çeşme Edra Evleri fiyatları!

Çeşme Edra Evleri fiyatları villaların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 8 adet müstakil villadan meydana gelen projede dolar kuru 2.5 olarak sabitlendi.

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim!

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim için 0232 882 33 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor.

Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi!

Dumankaya imzasıyla hayata geçirilen Mozaik Konutları toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşuyor. İşte Dumankaya Mozaik Evleri ulaşım adresi bilgileri...

VistaHill Bodrum Evleri'nde hayaller gerçek oluyor!

Ege’nin incisi Bodrum Gündoğan’da yapımı süren GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri, panoramik deniz manzarası ve doğasıyla Bodrum hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin yeni adresi olacak.

Batı Mahal Evleri adresi!

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Batı Mahal Evleri adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Edra Evleri fiyatları!

Edra Evleri fiyatları 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Edra Evleri İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yer alıyor.

Edra Evleri adresi Haberi

Edra Evleri adresi

Edra Evleri Doğusan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 8 adet müstakil villadan oluşan projede konutlar 350 metrekare alan şeklinde dizayn edildi.


Edra Evleri projesinde villa fiyatları 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'si Ilıca'da yükseliyor.



Edra Evleri projesinde ulaşım bilgilerine göre Ilıca Topçu Restoran 'ın arkasında yükseliyor. Proje içerisinde yüzme havuzu, kamera, tenis kortu ve basketbol sahası mevcut.


Telefon: 0232 882 33 01 

Gsm :  0 533 167 44 96

Web adresi: www.edracesme.com 

Tülay...