03 / 05 / 2024

edremit afad konutları

edremit afad konutları

Van Edremit Kaymakamı Duran Eryılmaz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal'ı makamında ziyaret etti. Eryılmaz, Edremit Afad Konutlarında birebir vatandaşlarla görüştüğünü ve hizmetlerden ötürü memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Deprem konutları sahiplerini buluyor! AFAD 30.723 deprem konutları kura sonuçları nasıl öğrenilir? 

AFAD, Türkiye genelinde meydana gelen afetler sonucunda mağdur olan vatandaşlar için önemli bir adım olan deprem konutlarını hak sahiplerine ulaştırmak için kura çekim çalışmalarını sürdürüyor. Şubat ayında yaklaşık olarak 46 bin konut sahiplerine teslim edilmişti.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! 

Afetzede deprem konutları hak sahipliği başvuruları ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen ayrıntılar...

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Deprem konutlarının maliyeti hesaplanıp yüzde 40-50 indirim yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremin ardından AFAD'dan hak sahibi olanlar için yeni yapılacak konutların maliyetinin hesaplanacağını söyledi.

Depremzedelere tahsis edilen konutlar için ücret talep edildiği iddiası mecliste!

Depremzedelere AFAD tarafından tahsis edilen konutlar için ücret talep edilmesi TBMM gündemine taşındı. İYİ Partili Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Afet konutlarının yapımı devam ediyor!

AFAD, afetlerde zarar görenler için konut inşa ediyor. 2018'de bin 80 aile konut sahibi oldu. İlk iki yıl herhangi bir ödemesi bulunmayan AFAD Afet Konutları'nın teslim edilmesinden sonraki üçüncü yıldan itibaren ödemeler aylık olarak yapılıyor.

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Afetler, insan eliyle bazı önlemlerin alınabileceği, daha sonra tevekkül edilmesi gereken gerçeklerdir. Bölgede en fazla karşılaştığımız sel ve heyelanlara artık hazır olmamız ge

TOKİ Van Edremit başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018!

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

edremit afad konutları Haberi

edremit afad konutları

Van Edremit Kaymakamı ve 14 Bölgeden oluşan Van Edremit Afad Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Duran Eryılmaz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal ‘ı Makamında Ziyaret Etti.

Eryılmaz yaklaşık 40 Bin kişinin yaşadığı Edremit Afad Konutlarında birebir vatandaşlarla görüştüğünü ve hizmetlerden ötürü memnuniyet duyduklarını ifade etti.Toplu Yapı Yöneticiliğinin kolay bir iş olmadığını bu anlamda 8000 konuta sağlıklı hizmetin sunulması için Boğaziçi Yönetim A.Ş nin tecrübesinden faydalandıklarını bölgede çalışan temizlik personelinden site müdürüne 200 personelin canla başla çalıştığını söyledi.


Boğaziçi...