17 / 05 / 2024

Edremit Belediyesi dış cephe yapımı

Edremit Belediyesi dış cephe yapımı

Van merkez Edremit Belediye Başkanlığı ve birçok müdürlük birimin bulunduğu şuan ki hizmet binasının yetersiz gelmesinden kaynaklı ek bina yapımına başlanıldı.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Edremit Belediyesi'nden satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi dış cephe yapımı Haberi

Edremit Belediyesi dış cephe yapımı

Edremit Belediyesi, büyükşehir yasasıyla beraber ilçe nüfusunun 12 binden 120 bine aşkın bir sayıya ulaşması ve köylerin mahalle statüsüne kavuşmasının ardından hizmet üretecek çalışan ve hizmet binalarını faaliyete koyarak çalışanların halka daha sağlıklı ve kalıcı hizmet sunmasını sağlayarak hizmet binalarına gelen vatandaşların sağlıklı iletişim kurabilmelerinin ortamının sağlanmasına özen gösteriliyor. Mevcut belediye eş başkanlığı binasının hizmet veren işçi ve memurlara yetmemesi dolayısıyla aynı binaya tabi konferans salonun üst kısmına ek bina yaparken; mevcut bina ve ek binanın dış cephesine de ısı yalıtımı yapımına başlanarak binanın yazın serin, kışın ise daha sıcak olması sağlanacak. Edremit Belediyesi yeni alınan personellerin daha nezih, daha üretken, daha verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak için yapımına başladığı ek binanın inşaatı sürüyor. Mevcut binaya ek olarak yapılan...