15 / 05 / 2024

Edremit ilçesine kadın parkı

Edremit ilçesine kadın parkı

Van'ın Edremit belediyesi tarafından bölgenin en büyük kadın parkının yapımına başlandı. Edremit Belediyesi'nin 2013 yılı çalışma sezonu kapsamında hazırladığı projelerinin en kapsamlısı olan 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek...

Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu! İki ortak yönleri var

Forbes'un Milyarderler Listesi'nin zirvesinde teknoloji değil, mağazacılık önde. Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu İki ortak özellikleri var. İşte tüm detaylar...

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

İzmir'de kirasını geciktiren kadın ev sahibi tarafından darp edildi!

İzmir'in Buca ilçesinde 43 yaşında iki çocuk annesi kadın ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi ve 6 kişi tarafından darp edildi. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar'da Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor!

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde Kadın Sohbet Evleri projesine başlanıyor. Kadın Sohbet Evleri'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Edremit Atatürk Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'in Edremit ilçesine ikinci kez geldiğinde konakladığı binada başlatılan restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Kadın ve çocuk dostu şehirler geliyor!

Çevre, kadın, sanat, çocuk dostu ile erişebilir şehirler oluşturulması için çalışma başlatıldı. Karaaslan, "Biz artık bir yapıyı yaptığımızda sadece oranın ne kadar başarılı olduğuna değil, ne kadar çocuk dostu, çevre ile doğayla dost uygulamalara sahip olduğuna bakacağız" dedi.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Edremit ilçesine kadın parkı Haberi

Edremit ilçesine kadın parkı

Van'ın Edremit belediyesi tarafından bölgenin en büyük kadın parkının yapımına başlandı. Edremit Belediyesi'nin 2013 yılı çalışma sezonu kapsamında hazırladığı projelerinin en kapsamlısı olan 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan kadın parkının yapımına başlandı. 


Eski TOKİ konutları bölgesinde yapımına başlanan ve tüm Van'ı kuşbakışıyla görebilecek alanda inşa edilen parkta incelemelerde bulunan Edremit Belediye Başkanı Abdulkerim Sayan ve belediye meclis üyeleri, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Abdulkerim Sayan; demokratik, katılımcı, cinsiyet özgürlükçü ve ekolojik belediyecilik anlayışıyla Edremit'i yeniden inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti. 


Hayatın her alanında kadının rengini hakim kılmaya çalıştıklarını ve bunun içinde kadın parkını inşa etmeye başladıklarını söyleyen Başkan Sayan, yapımına başlanan parkın tüm kadınlara hayırlı olması dileğinde bulundu. 


Tünaydın...