19 / 05 / 2024

edremit Körfezray

edremit Körfezray

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, Edremit Körfezi'nde hafif raylı sistem olan Körfezray projesini yapacaklarını dile getirdi...

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Edremit Belediyesi'nden satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Edremit Belediyesi 4 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Edremit'te zeytinlik AVM oluyor!

Balıkesir'in en can alıcı yerlerinden biri olan Edremit körfezinde ki zeytin ağaçları kesilerek yerine AVM inşa ediliyor.

Van Edremit'te 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı 21 milyon 85 bin 635 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te 24.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 219 bin 822 TL bedelle satışa çıkardı...

Van Edremit Millet Bahçesi 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Van İli, Edremit İlçesi, Erdemkent Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

edremit Körfezray Haberi

edremit Körfezray


Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan Uğur, "İzmir-Bergama arasında bulunan raylı sistem Ayvalık'a kadar gelecek. Biz de Ayvalık-Gömeç-Burhaniye-Havran-Edremit-Akçay-Zeytinli-Güre-Altınoluk ile Küçükkuyu'ya kadar olan bölgeye altın yumurtlayan tavuk olan hafif raylı sistemi getireceğimizin müjdesini vermek istiyorum" dedi.


Havaaalanı ile Burhaniye, Ayvalık ve Edremit bölgesini dünyaya açtıklarını ifade eden Uğur, "Elektrikli sistemle çalışacak olan 'Körfezray', E-87 duble yolun her iki tarafından geçecek şekilde planlandı. Körfezray, Edremit Körfezi için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Paramız var. Yatırımları yapmak için irademiz var. Biz denizin altından raylı sistem yapan, denizin üzerinden çift hatlı tren geçirebilen bir iktidarız. Biz her yatırımı yapabiliriz. Körfezray ile herkes özgürce seyahat edip, çabuk ve ucuz fiyata evlerine ve işyerlerine gidip gelebilecek. Kışın 300 bin, yazın ise 1,5 milyon nüfusu misafir...