05 / 05 / 2024

edremit kreşli cami

edremit kreşli cami

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 450 metrekare içerisine inşa edilecek, sağlık ocağı ve kreşin yer alacağı Akşemseddin Cami'nin temeli atıldı.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Edremit Belediyesi'nden satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Antalya'da 150.5 milyon TL'ye kreş imarlı arsa satılacak! 

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan kreş imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 150 milyon 510 bin TL olarak belirlendi.

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi imarlı 2 arsa satacak! 

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesinde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar turizm tesis alanı imarlı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Edremit Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Tuzla Cami Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Cami Mahallesi, 4875 ve 4858 parseller ile bir kısım terkinli alana yönelik 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliğine ilişkin Askı itirazları kapsamında Yapılan 1/5000 NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Edremit Belediyesi 4 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

edremit kreşli cami Haberi

edremit kreşli cami


Balıkesir'in Edremit ilçesinde 450 metrekare içerisine inşa edilecek, sağlık ocağı ve kreşin yer alacağı Akşemseddin Cami'nin temeli atıldı. 


Edremit'in Cumhuriyet Mahallesi'nde belediye tarafından tahsis edilen arsa üzerine cami, sağlık ocağı ve 4-7 yaş arası çocuklar için kreş yapılacak. Akşemseddin Cami'nin temeli Belediye Başkanı Kamil Saka ve ilçe Müftüsü Kemal Karadeniz'in katılımı ile atıldı. Temel atma törenine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 


Edremit İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz içinde sağlık ocağı, kreş ve ibadethanesi bulunan sosyal bir alan inşa edileceğini belirterek ilçenin önemli bir ihtiyacının karşılanacağına dikkat çekti. Karadeniz "Modern olarak inşa edeceğimiz bu cami ileride yapacağımız yeni camilerimize de ilham kaynağı...