18 / 05 / 2024

edremitte şiddetli yağıştan otopark çöktü

edremitte şiddetli yağıştan otopark çöktü

Kuvvetli yağışın iki gündür etkili olduğu Balıkesir' in Edremit ilçesinde, kullanılmayan bir alışveriş merkezinin (AVM) kapalı otoparkı çöktü. Binanın önündeki kaldırımda da büyük yarık oluştu....

Sel, fırtına ve yağıştan etkilenen KOBİ'lere müjde! 1 milyon TL'lik faizsiz kredi verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen yerlerdeki KOBİ'lere 1 milyon TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacağını duyurdu. İşte o kredinin tüm detayları....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Yaklaşan günlerde şiddetli yağışlar geliyor! İşte hava durumu tahmini!

Meteoroloji yetkilileri, ülkemizde yakında günlerce sürecek ve etkileri oldukça yoğun olacak şiddetli yağışlar beklendiği konusunda kritik bir uyarıda bulundu. İşte detaylı hava durumu tahmini...

MGM açıkladı: Hafta sonu planları iptal! Öyle bir yağış geliyor ki!

Hafta sonu plan yapan vatandaşlar için MGM açıkladı! Planlar iptal şiddetli yağmurlar geliyor.  Genel Müdürlüğü son zamanlarda bahar yağmurlarının barajlardaki doluluk oranlarını artırdığını belirtirken, aynı zamanda kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulundu.

Marmara bölgesi için 'şiddetli yağış' uyarısı!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Kadınlar yaştan ne zaman emekli olur?

Sigorta başlangıcı olan ve gerekli şartları yerine getiren çalışanlar belli bir yaşa geldiklerinde emekli olurlar. Peki “Kadınlar da ve erkekler de emekli olma yaşı kaç?” İşte detaylar!

Çocukları sevindirme zamanı! Toyzz Shop’tan Eylül ayına özel süper fırsatlar! 22 Eylül 2022 Toyzz Shop fiyat listesi!

Toyzz Shop yazın bitimiyle eve kapanan çocukları düşünerek eğlenceli vakit geçirebilmeleri amacıyla Eylül kampanyası düzenledi. Her yaştan çocuk için farklı onlarca kategoride yüzde 30 indirimle alacağınız oyuncakla çocuğunuzu sevindirin. İşte Toyzz Shop 22 Eylül 2022 indirimli fiyat listesi

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı!

Hindistan'ın güneyinde bulunan Telengana eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerin altında kalan 15 kişi hayatını kaybetti.

Çin'de inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildi!

Cıciang ile güneydoğusundaki Fucien eyaletlerinin kıyısında şiddetli yağışlara yol açması öngörülen tayfun sebebiyle, inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildiği açıklandı.

Kırklareli Pınarhisar'da 464 evde hasar tespiti yapıldı!

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde ekipler, sağanak yağıştan sonra hasar tespit ve temizlik çalışması başlattı.

Esenyurt'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına izin verilmeyecek!

Dün İstanbul'da yaşanan sağanak yağıştan en çok etkilenen ilçe Esenyurt oldu. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Yerlikaya, "1272. Sokak'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

edremitte şiddetli yağıştan otopark çöktü Haberi

edremitte şiddetli yağıştan otopark çöktü

Kuvvetli yağışın iki gündür etkili olduğu Balıkesir'in Edremit ilçesinde, kullanılmayan bir alışveriş merkezinin (AVM) kapalı otoparkı çöktü. Binanın önündeki kaldırımda da büyük yarık oluştu. Ekipler, olay sırasında kaldırımda yürüyen ve göçük altında kalan olup olmadığını araştırıyor.


Alınan bilgiye göre, Akçay Caddesi'nde bulunan ve bir süredir boş duran İda Park AVM'nin önündeki, zemin altı otoparkta çökme meydana geldi.


Ayrıca AVM'nin önündeki kaldırımda yaklaşık 8 metreye 100 metre büyüklüğünde yarık oluştu. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, caddeyi trafiğe kapattı.


İtfaiye ekipleri, olay sırasında kaldırımda yürüyen ve göçük altında kalan olup olmadığını araştırırken, binanın yıkılma tehlikesine karşı önlemler aldı.


Ekipler, çökmeye iki gündür etkili olan yağışların yol açtığını...