04 / 05 / 2024

edremiyt küçük kuyu port evleri

edremiyt küçük kuyu port evleri

Edremit Küçükkuyu Port Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 ila 10 arasındaki indirimden yararlanabiliyor

Uzman Kadeşler Kuyu Temel Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Kadeşler Kuyu Temel Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Selami Baş tarafından kuruldu.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 277 konut ihalesi 11 Aralık'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 277 Konut , 1 Adet 14 Dükkânlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 721 konut ihalesi 11-12 Aralık'ta!

TOKİ Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 277 Konut ihalesi 11 Aralık, Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 444 Konut ihalesi 12 Aralık'ta...

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Üçkuyu projesi için başvurular 31 Aralık'ta sona eriyor.

Gebze Belediyesi'nden 11.7 milyon TL'ye satılık 9 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı tarafından Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan 9 dükkan ihale ile satılıyor. İhale 27 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Diyarbakır'a 155 milyon liralık altyapı yatırım!

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 90 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Bağlar ilçesi Kamışlo Bulvarı ve Yenişehir ilçesi Üçkuyu’da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı'ndaki çalışmaları inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Ödemiş'e 1.5 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş ilçesinde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı çözmek için 7 kuyu açtı. 1.5 milyon liralık yatırımla ilçede su sıkıntısı sona ererken, ilave yeni kuyular için de çalışma başlatıldı.

Hatay Kırıkhan'a kültür merkezi yapılacak!

Ali Çetin kuyu Kırıkhan İlçesinde yıllardır yapılması için çeşitli girişimlerde bulunulan ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen Kültür Merkezi nihayet gerçekleşiyor.

Afyonkarahisar'da 2.8 milyon TL'ye satılık 4 tarla!

Afyonkarahisar'ın Merkez ilçesi'nde turizm tesis alanı imarlı 4 tarlanın satışı üzerinde bulunan jeotermal sondaj kuyusu, kuyu müştemilatı ve tavuk kümesleri ile 2 milyon 883 bin 184,60 TL'ye ihale edilecek.

Batman'da her kuyudan petrol fışkırıyor!

Batman'da, son aylarda Garzan çayı kıyısında yeni sahalara yönelen TPAO, iki sahada kaliteli petrole rastlayınca kuyu sayısını 14'e çıkardı.TPAO, diğer kuyularının sondajlarını ise Güney Yıldızı şirketine yaptırıyor.

edremiyt küçük kuyu port evleri Haberi

edremiyt küçük kuyu port evleri

 Edremit Körfezi'nde Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığı ile yaşama geçirilen Küçükkuyu Port projesi 3 katlı 17 blok halinde yükseliyor. 204 konutun yer aldığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor.


Küçükkuyu Port Evleri'nde;

2 oda 1 salon daireler 285 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 310 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler 425 bin liradan satışa sunuldu.



Edremit Küçükkuyu Port Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 82 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor. Proje kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 ila 10 arası indirim imkanı sağlanıyor.


Küçük Kuyu Port Evleri'nde; 2 adet yüzme havuzu, snack bar, beach bar, spor...