16 / 05 / 2024

Educos Academy istihdam

Educos Academy istihdam

Nitelikli eleman ihtiyacının artması işadamlarına okul yatırımı yaptırdı. Educos Academy, işsiz gençlere eğitim vererek, iş garantisi sağlıyor.

Educos Academy okul yatırımı yaptı!

Nitelikli eleman ihtiyacının artması işadamlarına okul yatırımı yaptırdı. Educos Academy, işsiz gençlere eğitim vererek, iş garantisi sağlıyor.

ANKAmall AVM en az 5 bin kişiye istihdam sağlıyor!

ANKAmall AVM, çalışan sayısı ile bakanlıkları geçti. Son bir yıl içerisinde 5 binden fazla işsize istihdam sağlayan ANKAmall Başbakanlık'tan bile daha fazla iş gücü ile çok sayıda bakanlığı geride bıraktı.

Gayrimenkul sektöründe istihdam 18'e katlandı!

GAYRİMENKUL satışlarında son yıllarda yaşanan artış ve sektördeki hızlı büyüme, bu faaliyetlerde çalışan sayısını da ciddi biçimde artırdı. Buna göre istihdam 5 yılda istihdam 18'e katlandı.

Gayrimenkulde istihdam 18 kat arttı!

Gayrimenkul satışlarında son yıllarda yaşanan artış ve sektördeki hızlı büyüme, bu faaliyetlerde çalışan sayısını da ciddi biçimde artırdı. Gayrimenkulde istihdam 5 yılda 18 kat artış gösterdi.

Gayrimenkul sektöründe istihdam 5 yılda 18'e katlandı!

Konut ve iş yeri sayısında yaşanan artış, bunların satış ve kiralanmasına yönelik faaliyetlerin yoğunlaşmasıyla gayrimenkul faaliyetlerindeki istihdam 5 yılda 18'e katlandı.

Sincan sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacak!

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçenin gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacağını belirterek, "El birliğinden güç doğar, bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

OSB'lerde istihdam 2,2 milyona çıkacak!

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organize sanayi bölgelerindeki (OSB) 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildiğini ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandığını söyledi.

OSB’lerde istihdam 2.2 milyona çıkacak!

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organize sanayi bölgelerindeki (OSB) 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildiğini ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandığını belirtti.

Konaklamada istihdam artışı yavaşladı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Biriminin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) verilerinden derlediği verilere göre, turizmde düşen yabancı ziyaretçi sayısı, turizm istihdamına da yansıdı.

Konaklama sektörü istihdamı yüzde 12 büyüdü!

AKTOB Araştırma Geliştirme (AR-GE) Birimi'nin derlediği verilere göre, geçen yıllarda ortalama yüzde 10-12 aralığında büyüyen konaklama sektörü istihdamı, 2015 yılının ilk yarısında ancak yüzde 3,8 artabildi.

Turizm sektöründe istihdam artışı yavaşladı!

Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Biriminin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) verilerinden derlediği verilere göre, turizmde düşen yabancı ziyaretçi sayısı, turizm istihdamına da yansıdı.

İnşaat sektöründe istihdam oranı yüzde 7.2!

TÜİK nisan dönemi işsizlik verilerini açıkladı. TÜİK verilerine göre işsiz sayısı nisanda geçen yıla oranla 242 bin kişilik daha artarak 2 milyon 821 bin kişiye yükseldi. İnşaat sektöründe istihdam, yüzde 7,2 olarak gerçekleşti.

ABD'nin büyüme ve istihdam verileri birbiriyle tutarsız!

Ülke ekonomisinin ilk çeyrekte yüzde 0,7 daralması ve düşen tüketici güveni endişeleri beraberinde getirirken; istihdam, sanayi ve konut sektörlerine ilişkin olumlu veriler, toparlanmaya işaret ediyor.

Educos Academy istihdam Haberi

Educos Academy istihdam

Kalifiye eleman sıkıntısını en çok hisseden şirketler bir araya gelerek kendi okullarını kurdu. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan okul, garson, otel görevlisi, sigorta uzmanı gibi alanlarda yüzlerce öğrenciye eğitim verdi. Ücretsiz olarak verilen eğitimlerin dışında profesyonellere ya da şirketlere verilen eğitimden para kazanan okul, İşkur'la da işbirliği yaparak nitelikli eleman yetiştiriyor. Kurucu ortaklar Cenk Göktalay, Onur Tokgöz, İsmet Öztanık ve Yunus Karaca'dan oluşuyor. Seyrantepe'de kendi binalarını inşa eden şirket, İstanbul'un değişik yerlerinde de binalar kiraladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Öztanık, "Hizmet sektöründe nitelikli personel sıkıntısı var. Bu nedenle burayı kurduk" dedi. Ortaklardan Onur Tokgöz, bu işi önermesinde yaşadığı bir olayın etkili olduğunu söyledi. Tokgöz, "Bir restoran için 10 garson alacaktım. Biyoloji mezunu iyi derecede İngilizce bilen bir...