02 / 05 / 2024

Efe Şükrü Birgili

Efe Şükrü Birgili

Adco İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, 4 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Efe Şükrü Birgili, Mehmet Metin Ayrancı ve Selçuk Ayrancı ortaklığıyla kuruldu...

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Efe Yapısal Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yapısal Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

Efe 1 Hurda Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe 1 Hurda Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 15 Aralık 2017'de Yunus Emre Kaldı tarafından kuruldu.

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Florya Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin imar planı askıda!

Florya'da yer alan Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin arsası, imar planında Resmi Kurum Alanı olarak değiştirildi...

Mk Efe Endüstri Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited kuruldu!

Mk Efe Endüstri Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Murat Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efe İstanbul İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sevinç Parlak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şükrü Genç: İmar ıslah planı reddine karşı yılmayacağız!

Mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarıyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada imar ıslah planı reddine karşı yılmayacaklarını belirtti.

Şükrü Sincar: İnşaat sektörü hareketlenmeli!

Sincar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sincar, inşaat sektöründe bir durgunluk yaşandığını söyledi. Sincar, ''İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifi konumunda, bir an önce işimize gücümüze bakmalıyız” diye konuştu.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Alaşehir'de yer alan Bakkal Şükrü Evi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona geldi.

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ersin Bakır ve Eyüp Bakır ortaklığında 900 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Efe Towers'a taşındı!

Bursalı Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Nilüfer'deki Efe Towers ofisine taşındı.Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de açılışa katılanlar arasında.

Efe Şükrü Birgili Haberi

Efe Şükrü Birgili

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Dikilitaş Ayazma Dere Caddesi Medya Plaza NO:10 Kat:3 Daire:6 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Efe Şükrü Birgili, Mehmet Metin Ayrancı ve Selçuk Ayrancı ortaklığıyla...